03 Μαρτίου, 2024

ΔΟΚΙΜΗ: FABIA MONTE CARLO 1.5 TSI DSG 150PS 4 FACTS ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Aπό που να αρχίσουμε ;...
Δεν είναι τυχαίο που όλοι όσοι το έχουν οδηγήσει και έχουν πλήρη άποψη για το συγκεκριμένο αμάξι, λένε ότι είναι πολύ ανώτερο και από το Polo και το Ibiza. O κινητήρας του πολύ δυνατός, η ρύθμιση του DSG πολύ σωστή για το συγκεκριμένο μοτέρ, και οι 17αρες  ζάντες, κάθονται γάντι στο αυτοκίνητο. Εξωτερική ομορφιά με σπορτίφ χαρακτηριστικά αναμφίβολα !Εσωτερικό πολύ άνετο, σπορτίφ, και με πολλά χαρακτηριστικά που πλέον ξεφευγουμε από την συντηρητική γραμμή της Skoda.
4 facts για την fabia Monte Carlo...

Είναι η μόνη στην γκάμα του Fabia που διατίθεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων, με την προσαρμόσιμηοθόνη 10,25in να προσφέρει ένα πιο δυναμικό φόντο για το layout των οργάνων.


  • Είναι το μόνο Skoda που γράφει στην μετόπη τι SAE και προδιαγραφές λιπαντικών παίρνει (για όσους βαριούνται να κοιτάξουν το manual).
  • Η Fabia χρησιμοποιεί την αρθρωτή πλατφόρμα MQB–A0 του Volkswagen Group, έχοντας μεγαλύτερες διαστάσεις από την προηγούμενη, καλύτερους χώρους, άνεση και οδηγικά πλεονεκτήματα.
  • Το καλύτερο κράτημα στην κατηγορία του γιατί οι Τσέχοι έχουν κάνει μαγκιά στην ρύθμιση του ESP και του προαιρετικού πακέτου sport chassis control που, εκτός από χαμηλότερα (-15mm) και σφιχτότερα ελατήρια, έχει ένα από τα καλύτερα ESP που έχουμε συναντήσει ποτέ. Προσομοιώνει την λειτουργία μπλοκέ διαφορικού τέλεια, επεμβαίνοντας στα φρένα ομαλά και χωρίς να ακούγεται, φρενάρει τον εσωτερικό εμπρός ή και του δύο εσωτερικούς τροχούς στην είσοδο της στροφής όταν μπαίνεις με περισσότερα χιλιόμετρα ή με περισσότερο γκάζι, βοηθώντας το να τοποθετηθεί στη γωνία που δείχνει το τιμόνι και γενικά είναι εκεί για να σε βοηθήσει να κινηθείς γρήγορα και όχι να σε τρομάξει. 

Έτσι για αλλαγή ας μην γράψουμε κάτι άλλο....θα μιλήσουν τα βίντεο !

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi