01 Μαΐου, 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝA ME TO CLUB ΜΑΣ 2021

Mε γνώμονα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των μελών και ιδιοκτητών οχημάτων Skoda του club μας, διευρύνεται η συνεργασία του club με περισσότερα εξουσιοδοτημένα συνεργεία/κάθετες μονάδες Skoda και με συνεργεία εκτός δικτύου αλλά εξιδικευμένα στο service των Skoda πανελλαδικά. Στα συνεργαζόμενα ισχύουν εκπτώσεις του club αλλά και σε αγορά  καινούργιου - μεταχειρισμένου οχήματος. Τα συνεργεία που έχουμε επιλέξει, έχουν testαριστεί από οχήματα του club πανελλαδικά.

ΠΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ CLUB & ΜΕΛΗ ΜΑΣ


Οχήματα του club που δικαιούνται τις εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα καταστήματα είναι όσα οχήματα έχουν αυτοκόλλητα του skoda club. Τα χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα είναι το skodaclub.com.gr και ο χάρτης. Επιλέγεται όποιο θέλετε. Τα αυτοκόλλητα τα δίνουν οι διαχειριστές στις συναντήσεις του club και οι τοπικοί διαχειριστές ανά νομό με τους οποίους μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία. Όχημα το οποίο δεν φέρει τα αυτοκόλλητα ( και δεν είναι εγγεγραμμένο στην λίστα του club) δεν παίρνει έκπτωση, αυτό είναι ξεκάθαρο.


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ:

Δεν θα γράψουμε δημόσια πια καταστήματα εξουσιοδοτημένα ή μη, είναι συνεργαζόμενα γιατί παρατηρήθηκαν φαινόμενα τα οποία δεν αρμόζουν με τις αρχές του club, και κυρίως από εμπόρους - επιχειρηματίες. Η ομάδα διαχείρισης  έχει φροντίσει και έχει πάρει πολύ καλές προσφορές. 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Αρκετές φορές διαπιστώθηκε ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνημένα...(φυσικά μιλάμε για τα λάδια που την πάτησαν πάνω από 10 οχήματα του club αλλά και υπεροστολογήσεις). Επίσης για να γίνεται άμεσος και γρήγορος έλεγχος στις παρεχόμενες υπηρεσίες, από την διαχείριση του Club, πλεόν η διαδικασία αλλάζει. Όταν κάποιο μέλος θέλει έκπτωση από εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή εξειδικευμένο συνεργείο Skoda θα στέλνει μήνυμα στο προφίλ μας στο Facebook εδώ  ή στην σελίδα μας στο Facebook εδώ. Καλό θα είναι να έχετε πάρει προσφορές προ έκπτωσης, για να έχουμε πλήρη εικόνα προ και μετά έκπτωσης.

η ομάδα διαχείρισης του 
skodaclub.com.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi