06 Οκτωβρίου, 2018

TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ; ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ;


Είναι γεγονός πως τον τελευταίο καιρό γινόμαστε αποδέκτες πολλών παραπόνων όσον αφορά τις εγγυήσεις. Τελικά τα οχήματα Skoda έχουν εγγύηση ή όχι ; Γιατί αλλάζουν συνεχώς οι όροι εγγύησης χωρίς να ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες ; Μια καταγγελία όμως ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Όχημα Skoda αγορασμένο καινούργιο τον
7/2015 με πληρωμένη επέκταση εγγύησης ( εργοστασιακή επέκταση 4 ετών ή 80.000 χιλιομέτρων με την προηγούμενη εισαγωγική ) παθαίνει μηχανική βλάβη στις 66.000 χιλιόμετρα. Το όχημα συντηρημένο εντός προδιαγραφών Skoda auto σε συνεργεία του επίσημου δικτύου. Επισκέπτεται επίσημο συνεργείο του δικτύου βλέπουν την βλάβη και ενημερώνεται ο ιδιοκτήτης ότι έχουν αλλάξει οι όροι της εγγύησης και ισχύει μέχρι τα 60.000 χιλιόμετρα, και να δουν αν η εισαγωγική καλύψει τουλάχιστον το 40 % της βλάβης. (Φυσικά τον συμβουλέψαμε πως να κινηθεί και τι ενέργειες να κάνει). Η επέκταση εγγύησης δεν φαίνεται και στο κεντρικό σύστημα του εργοστασίου ; Έτσι ξέραμε μέχρι πριν λίγο τουλάχιστον.
Ας δούμε τι λένε τα χαρτιά της επέκτασης εγγύησης (αγορασμένο το καλοκαίρι του 2015)




Τι ισχύει όμως σήμερα ; Εν έτη 2018 ; Δεν ξέρουμε. Δεν αναγράφει πουθενά για χιλιόμετρα, ούτε στο επίσημο site ούτε στο βιβλίο οδηγιών. Παρακαλούμε θερμά αν είναι κάπου δημοσιευμένοι οι όροι και τα χιλιόμετρα της επέκτασης να μας ενημερώσετε για να προβούμε σε διόρθωση.


Και μόνο να ακούγεται ότι κάνεις επέκταση 4 έτη ή 60.000 χιλιόμετρα αυτό είναι ντροπιαστικό για την αξιοπιστία της μάρκας. Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες η επέκταση εγγύησης Skoda είναι 4 έτη και πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα παραπάνω. Δείτε και μόνοι σας σε άλλες χώρες. Δηλαδή τα Skoda μετά τις 60.000 χιλιόμετρα χαλάνε ; Είναι που είναι μικρή σε έτη η εγγύηση στο VW group σε σχέση με άλλες μάρκες που έχουν 5 & 7 έτη εγγύηση, τώρα το τερματίσαμε τελείως. Δεν την ακυρώνουμε τελείως την εγγύηση να μην αγχωνόμαστε ; 
Ένα άλλο μεγάλο ερώτημα είναι γιατί δεν έχουν ενημερωθεί οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που έχουν κάνει επέκταση εγγύησης με την προηγούμενη εισαγωγική αν τυχόν έχουν αλλάξει οι όροι. Αν έχουν αλλάξει θα γίνει και επιστροφή χρημάτων γιατί ήταν για 80.000 χιλιόμετρα ή 4 έτη ; Όσα οχήματα έχουν κάνει επέκταση, φαίνονται στο κεντρικό σύστημα του εργοστασίου. Τόσο απλά. Δηλαδή αν κάποιος δεν κάνει επέκταση εγγύησης η εργοστασιακή εγγύηση είναι 2 έτη ή 30.000 χιλιόμετρα ; 
Απλά μένουμε άφωνοι...
Παρακαλούμε θερμά αν είναι κάπου δημοσιευμένοι οι όροι και τα χιλιόμετρα της επέκτασης να μας ενημερώσετε για να προβούμε σε διόρθωση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi