07 Οκτωβρίου, 2018

ΠΕΡΙ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ SKODA Ο ΛΟΓΟΣ...


Σαν να ψιλοχαθήκαμε λίγο. Η αλήθεια είναι ότι τρέχουμε και δεν φτάνουμε τόσο οι διαχειριστές όσο και οι συντάκτες. Πολλοί μας ζητήσατε συνάντηση του club...Σύντομα και μάλιστα στην Αθήνα η νέα συνάντηση σε μέρος έκπληξη !

Στα κους κους τώρα...
Το περιβόητο Kodiaq Scout...είπαμε δεν θα το δοκιμάσουμε, «το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται κι ο παππάς» λέει το ρητό, και σε κάποια θέματα δεν αργούμε να ξενερώσουμε. (μπηχτή αλλά παμε παρακάτω).


Μεγάλη αντιπροσωπεία της Skoda για πολλά χρόνια, πλέον δεν είναι στο επίσημο δίκτυο της Skoda, ούτε έχει εξουσιοδοτημένο service. Αναμενόμενο...Έχουν γίνει αλλαγές στους αντιπροσώπους, ενημερωθείτε από το site της skoda αν τα καταφέρετε γιατί η εφαρμογή είναι της υπομονής.

Επιμένουμε και γκρινιάζουμε να δοθούν στην δημοσιότητα οι ενδεικτικές τιμές service, να ξέρουμε οι κάτοχοι οχημάτων Skoda τι πληρώνουμε. Το magazine είναι παλιό και δεν έχει όλες τις τιμές.
Μιας και είπαμε τιμές τι θυμηθήκαμε ;;; 32 ευρώ η αλλαγή υγρών φρένων στα συνεργεία του δικτύου, όχι 35...διαβάζουμε και λίγο τις τιμές του magazine κι ας είναι παλιό αν δεν τις θυμόμαστε μάστορα ! Έχει κι άλλες τιμές μέσα κάντε μια επανάληψη.

Γκρίνιες και παράπονα από πολλούς για τις εγγυήσεις. Το θέμα καίει. Ήδη βγήκε στην δημοσιότητα σχετικό άρθρο με ένα καλό μαργαριτάρι , και συνεχίζουμε το ψάξιμο...ψάξε ψάξε όλο και κάτι βρίσκεις...και όλο βρίσκουμε.

Έχει γίνει θεσμός, το σπρώχνουν, το σπρώχνουν αλλά δεν ανεβαίνει. Αναμενόμενο

Νέα μέλη, νέα αλλά και παλιά μοντέλα στην μεγάλη παρέα μας. Το κλου των ημερών ; Δυναμικό comeback το ασημένιο με νέο ιδιοκτήτη.

Γνωστή αντιπροσωπεία ψάχνει μηχανικούς, για βιογραφικά κτλ. (πάλι ;)

Προσπάθειες να «θαφτεί» το θέμα με την Skoda Motorsport και τα διάφορα ευτράπελα που έγιναν στις αρχές Αυγούστου. Συνεχής οι προσπάθειες «ξεπλύματος» αλλά χρυσόψαρα εδώ δεν υπάρχουν. Τα γραπτά μένουν, και καίνε.

Άριστη εξυπηρέτηση στην AVIS, θετικότατες οι πρώτες εντυπώσεις ! (to be continued).

Θυμηθείτε : τα πρόβατα φοβούνται το λύκο αλλά ο βοσκός τα πάει τα για σφαγή (άμα έχεις έμπνευση)

Αγαπημένη ατάκα : «Δεν ξέρω τον κύριο. Δεν τον γνωρίζω... Δεν γνωρίζω το όνομα. Λυπάμαι πάρα πολύ....»

Aυτά παθαίνουμε όταν έχουμε καιρό να κάνουμε συνάντηση εμείς εδώ στο Skoda Club...φανταστείτε πόσα έχουμε να πούμε από κοντά !





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi