16 Μαΐου, 2016

SKODA ATERO: ΞΕΜΕΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ;


Οι μαθητευόμενοι της Skoda παρουσίασαν το Atero, ένα βελτιωμένο Rapid με coupe οροφή που θα παρουσιάσουν στο φετινό Wörthersee. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες, διαθέτει LED κρυφό φωτισμό στο κάτω μέρος τους, LED φωτιστικά σώματα και μηχανικά συνδυάζει τον 1.400αρη TSI κινητήρα των 125 ίππων με το 7τάχυτο DSG κιβώτιο ταχυτήτων. Στον χώρο του πορτμπαγκάζ υπάρχει ένα ηχοσύστημα 1.800 watts.

Πραγματικά όταν το είδαμε, αναρωτηθήκαμε, και είπαμε, μα καλά σας τελείωσαν οι ιδέες ; Αντικειμενικά αυτό θα παρουσιάσετε στο φετινό Wörthersee ;
Ας το δούμε αναλυτικά...Τι έχουμε εδώ ; Ένα rapid spaceback, με κομμένες πίσω κολώνες και χαμήλωμα του ουρανού, στοκάραμε και τις πίσω πόρτες και το κάναμε δίπορτο. Το πίσω μέρος μοιάζει με Honda και Citroen. Mα ίδια όμως...Βάλαμε εσωτερικό από τις Monte Carlo εκδόσεις, βάψαμε και κάποια πλαστικά κόκκινα να κάνουν αντίθεση με το μαύρο, και αυτό θεωρείται μοντίφα. Για να φαίνεται πιο αγριεμένο κάναμε και αεραγωγούς στο καπό να ψύχεται το μαμά μοτέρ 1,4 TSI, DSG. Η επική μοντίφα όμως έρχεται από το παρελθόν, με τα led τοποθετημένα στο κάτω μέρος, πoυ μας θυμίζει εποχές Mπουρναζίου άλλης εποχής. Στο δε εσωτερικό του δεν βλέπουμε καμία διαφορά από ότι στο συμβατικό Spaceback. Το δε ηχοσύστημα είναι 1800 watts μόνο, Aυτά μας θυμίζουν προηγούμενη δεκαετία και πραγματικά αναρωτιόμαστε αν ξέμειναν από ιδέες. Ένα χρόνο σχεδιάζατε κάτι ανούσιο, με λογική και ξεπερασμένη μόδα  προσαρμοσμένη στο 2016. Λάθος. Αν θέλατε να κάνετε κάτι πρωτότυπο και tuning θα πέρνατε μια RS ή μια fabia. Όλα τα προηγούμενα χρόνια όλοι περίμεναν το Wörthersee να δουν κάτι πρωτότυπο από την ακαδημία. Αυτό είναι κάτι εκτός μόδας, κάτι βιαστικό, κάτι που δεν ταιριάζει με όλα όσα έχει δείξει η Skoda τα προηγούμενα χρόνια στο Wörthersee.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi