13 Μαΐου, 2016

100.000 SUPERB 3ης ΓΕΝΙΑΣ


Η ŠKODA έχει παράξει 100.000 Superb τρίτης γενιάς. Το όχημα ορόσημο πέρασε από τη γραμμή συναρμολόγησης στο εργοστάσιο της Skoda στο Kvasiny. Το μοντέλο πρωτοεμφανίστηκε το 2001 και έχουν παραχθεί περισσότερα από 850.000 Superb και των τριών γενιών. Η παραγωγική ικανότητα στο Kvasiny επεκτάθηκε και εκσυγχρονίστηκε για την παραγωγή της ναυαρχίδας της Skoda. Το κορυφαίο μοντέλο εμπνέει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Δεδομένου ότι η παραγωγή ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2015, η νέα Skoda Superb έχει αποδείξει τη συναισθηματική δύναμη της μάρκας με το νέο σχεδιασμό του. Η ŠKODA παρήγαγε συνολικά εκατό χιλιάδες ŠKODA Superbs της τρίτης γενιάς.  «Simply Clever» ιδέες, πολύw χώροw για τον οδηγό, τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Υπάρχουν μια σειρά από νέα συστήματα υποστήριξης από ανώτερες κατηγορίες οχημάτων εξασφαλίζοντας αυξημένη ασφάλεια, καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και μεγαλύτερη άνεση. Η τρίτη γενιά Superb είναι πιο ισχυρή από ποτέ και, ταυτόχρονα, έως και 30% πιο οικονομική χάρη στις νέoυς ΕU-6 κινητήρες.
Η επιτυχία αυτού του μοντέλου δεν έχει αποδειχτεί μόνο από τον μεγάλο αριθμό των παραγγελιών από όλο τον κόσμο, αλλά και από τη λήψη πολυάριθμων βραβείων, όπως το «Red Dot Award» για την εξαιρετική του σχεδίαση που φέρει τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.
Επίσης η ŠKODA με δελτίο τύπου έδειξε το πρώτο (πριν 90 χρόνια) και το τελευταίο αυτοκίνητο της που παραδόθηκε στον Τσέχο πρόεδρο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi