18 Μαΐου, 2016

J.CLARKSON vs SKODA SUPERB


Ο J.Clarkson  λέει ότι η νέα Skoda Superb είναι ένα βαρετό και άψυχο αυτοκίνητο.
Η αγάπη κράτησε λίγο, μιας και πάντα έλεγε λίγα λόγια για την Skoda.
Mε μικρές κακοήθης  λέξεις, στην τακτική του στήλη στο περιοδικό Sunday Times αναφέρει ότι η Superb είναι βαρετή, μονότονη και άψυχο αυτοκίνητο.

Στην αρχή του κειμένου, ο γνωστός παρουσιαστής με το σαρκαστικό του ύφος γράφει: "Σήμερα έχω να αντιμετωπίσω τη μεγαλύτερη πρόκληση, γιατί έχω να γράψω ένα άρθρο για το Skoda Superb Diesel, το οποίο έχει φώτα ανάγνωσης δρόμου, τιμόνι και μερικά καθίσματα. Αυτό μόνο έχω να πώ για το αυτοκίνητο."

H ναυαρχίδα της Skoda Auto, όπως περιγράφεται σύμφωνα με τον ίδιο, συμβολίζει την απόλυτη χαλαρότητα. Είναι ένα αυτοκίνητο χωρίς χάρισμα και συναίσθημα. «Είναι αστέρι, δεν έχει σχεδόν κανένα λάθος ... Αλλά δεν είναι αυτομάτως αστέρι επειδή είναι τόσο ευφυής όσο μια κατάψυξη."H Superb λέγεται ότι είναι ο  τύπος του αυτοκινήτου που έχει αγοραστεί ως υφάσματα σε μέτρα. "Γεια σας, θα ήθελα πέντε μέτρα από αυτό το αυτοκίνητο -. Χμμ, έτσι ώστε να μπορώ να συστήσω το νέο Superb," έγραψε ​​χαριτολογώντας ο Clarkson.

Γνωστός για το αγγλοσαξονικό του χιούμορ, που χρειαζόμαστε μπουφάν όταν τον ακούμε ή όταν τον διαβάζουμε, ο εκκεντρικός και σαρκαστικός  Clarkson φαίνεται πως δεν συμπάθησε την νέα Superb.
Aς γίνουμε και εμείς λίγο σαρκαστικοί...έτσι για αλλαγή...Να θυμίσουμε στον  Clarkson πως ότι δεν είναι Αγγλικό (made in England) το υποτιμάει...Να του θυμίσουμε το ταμπάνι που έφαγε το mini από την fabia I 6Y στην πρώην εκπομπή του ; Να του θυμίσουμε τι ήτα έφαγε με το YETI όταν προσγείωσε ελικόπτερο στην οροφή του Skoda Υeti, ας το έκανε και με ένα αγγλικό αυτοκίνητο...να γελάγανε και τα τσιμέντα, ή φοβήθηκε μήπως δυσφημίσει αγγλικό αυτοκίνητο ;
Δεν βλέπουμε όμως τον J.  Clarkson να ακουμπά την VW, τι έγινε εκεί φοβάται να πει κακιά κουβέντα για την μητρική VW ; Λογικό βέβαια μιας και η νέα εκπομπή δεν έχει αγκαλιαστεί από το κοινό όσο το Top gear...είναι και που σε λίγο αρχίζει και ο νέος κύκλος επεισοδίων του Top gear με τους νέους παρουσιαστές, και όσο να ναι αυτό πονάει και πρέπει κάπως να κεντρίσει το ενδιαφέρον...μιας και είπαμε να γίνουμε λίγο σαρκαστικοί να του πούμε και ένα ελληνικό ρητό να έχει κατά νου..."πετώντας μ@λ@κίες δεν γίνεσαι πιλότος"

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi