17 Δεκεμβρίου, 2013

RAPID SPACEBACK ΣΤΟ ATHENS OFFICIAL EVENT by SKODA CLUB ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με την ευκαιρία του Event μας στις εγκαταστάσεις της Skoda Interauto, παρουσιάστηκε στα μέλη και τους φίλους του Skoda Club Πελοποννήσου το νέο Skoda Rapid Spaceback και είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε κιόλας. Χαρακτηριστικά να σας πούμε πως το είδαμε και το οδηγήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα, πριν το πάρουν οι δημοσιογράφοι για δοκιμές αλλά και πριν ακόμα
το αυτοκίνητο φτάσει στις εκθέσεις της Skoda. Αυτό και μόνο είναι μεγάλη τιμή για τα μέλη και το Skoda club Πελοποννήσου.
Την ημέρα του Event είχαμε και όλη την γκάμα των νέων μοντέλων της Skoda για να τα δούμε από κοντά αλλά και για να τα οδηγήσουμε. Octavia, Yeti, Rapid, Citigo, Rapid spaceback ήταν στην διάθεση μας για test drive ! Εκτός αυτού, στα πολλά δρώμενα του Event μας, έγινε και δωρεάν τεχνικός και διαγνωστικός έλεγχος στα οχήματα του Club μας, από το τεχνικό τμήμα της Skoda Interauto. 25 αυτοκίνητα μελών μας ελέγχθηκαν, ενώ το παρών στο Event μας έδωσαν μέλη και φίλοι από όλη την Πελοπόννησο και την Αθήνα με πάνω από 34 αυτοκίνητα Skoda !!! Την παράσταση έκλεψε όμως ο Άγιος Βασίλης μας, που ήρθε να δώσει δώρα στους μικρούς μας φίλους με το Skoda yeti σκορπώντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους !
ΤΟ ΝΕΟ RAPID SPACEBACK
Είναι γεγονός πως η Skoda θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της, και να μπει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Το νέο spaceback κατατάσσεται στην κατηγορία του Golf, του Auris και του Α3. Eίναι δύσκολη αυτή η κατηγορία και το Rapid Spaceback φιλοδοξεί να γίνει το Α3 "του φτωχού"...μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό ? Ναι το Skoda Coupe το έλεγαν η Porche του φτωχού...
Στο εσωτερικό μας άρεσαν πάρα πολύ τα ημιμπάκετ καθίσματα, το τριάκτινο τιμόνι, η πεταλιέρα, η πλοήγηση, και γενικώς ο πιο σπορ χαρακτήρας που προσδίδει. Το συγκεκριμένο όχημα ήταν 1.2tsi 105hp. και ήταν νευρικό, στις στροφές μπαίνει ωραία, έχει καλά κρατήματα. Ο χώρος των αποσκευών δεν είναι μικρός, αντιθέτως είναι αρκετά μεγάλος για την κατηγορία του.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi