21 Δεκεμβρίου, 2013

7 ΘΕΣΙΟ SUV ΑΠΟ ΤΗΝ SKODA


H Skoda σχεδιάζει το νέο μεγάλο SUV το οποίο θα παρουσιαστεί το 2016 ,δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Winfried Vahland και το επιβεβαίωσε στο Autocar .
Το νέο μοντέλο βασίζεται στη μεγαλύτερη έκδοση της πλατφόρμας MQB του Ομίλου Volkswagen και έχει οριστεί να είναι μια έκδοση του VW δικό CrossBlue SUV , που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2016 .
Το SUV θα είναι μια κλάση πάνω από το VW Tiguan , και θα φτάνει τα 4,6 σε μήκος . Θα προσφέρεται με πέντε θέσεις και θα διαμορφώνεται σε επταθέσιο, με κίνηση στους εμπρός τροχούς και τετρακίνηση .
Είναι κατανοητό πως θα τοποθετηθεί ως αντίπαλος για το Kia Sorento και Hyundai Santa Fe.
Το νέο SUV υπάρχει σήμερα ως ένα πήλινο μοντέλο πλήρους μεγέθους στο στούντιο σχεδιασμού της Skoda και οι εργασίες των μηχανικών είναι τώρα σε εξέλιξη . Welsch δήλωσε ο κυβισμός είναι πιθανό να μπορεί να υπερβεί το 2,0 - λίτρων , τετρακύλινδροι κινητήρες ,και diesel - ηλεκτρική υβριδική τεχνολογία και μια turbodiesel έκδοση 1.6 - λίτρων θα είναι στην γκάμα των κινητήρων.
Η Skoda είναι επίσης σχεδίαζε ένα τρίτο SUV το οποίο θα είναι ένα παρόμοιο μέγεθος με το Skoda Yeti . Το νέο μοντέλο , το οποίο αναμένεται να αποτελέσει μέρος της οικογένειας Yeti , θα υιοθετήσει μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση SUV.
(πηγή:autocar.co.uk)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi