03 Μαΐου, 2023

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ SKODA ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΚΑΤΑ

Έχουν αρχίσει να αποστέλλονται στους ιδιοκτήτες Skoda επιστολές ή email για την ανάκληση αερόσακου οδηγού της TAKATA.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ŠKODA AUTO ενημερώθηκε από την εταιρεία TAKATA ότι σε οχήματα μιας συγκεκριμένης περιόδου παραγωγής υπάρχει κίνδυνος ζημιάς του καλύμματος της γεννήτριας αερίου σε περίπτωση ενεργοποίησης του αερόσακου οδηγού. Ως συνέπεια μεταλλικά θραύσματα ενδέχεται να αποσπαστούν από το κάλυμμα και να προξενήσουν τραυματισμούς στους επιβαίνοντες. 

Για λόγους ασφαλείας είναι απαραίτητη η αντικατάσταση του αερόσακου οδηγού στο όχημα σας.

Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Škoda για να κλείσετε ραντεβού. Μπορείτε να αναζητήσετε Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους και Συνεργάτες Service στην ιστοσελίδα www.Skoda.gr. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε το ραντεβού OnLine μέσω της ιστοσελίδας https://myservicenow-skoda.kosmocar.gr/home. Το μέτρο αυτό διαρκεί περίπου μισή ώρα και είναι ασφαλώς χωρίς χρέωση για εσάς. 

Ελπίζουμε στην κατανόηση και στην υποστήριξη σας κατά τη διεκπεραίωση αυτού του προληπτικού μέτρου και θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την ταλαιπωρία, η οποία θα προκύψει ενδεχομένως, λόγω αυτής της μη προγραμματισμένης επίσκεψης στο συνεργείο. 

H Εξυπηρέτηση Πελατών Škoda (τηλ.210-9981081, e-mail:customercare@kosmocar.gr) είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία καθώς επίσης και προκειμένου να μας ενημερώσετε για την περίπτωση που δεν είσαστε πλέον κάτοχος του αυτοκινήτου.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi