25 Αυγούστου, 2022

ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ SKODA ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ...ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η DACIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Κι όμως έγινε και αυτό ! Στην 17η θέση η Skoda και στην 15η θέση των ταξινομήσεων η Dacia μέχρι τον Ιούλιο του 2022. Για την ακρίβεια από την αρχή της χρονιάς μέχρι τον Ιούλιο του '22 έχoυν ταξινομηθεί 1713 καινούργια Skoda και 1924 Dacia. Όλοι θυμόμαστε πως πούλαγαν τα Skoda σαν ζεστό ψωμάκι, και τώρα για να δεις Skoda πρέπει να κάνεις τάμα. Στην Πελοπόννησο υπάρχει μόνο μία έκθεση της Skoda, ναι ναι σωστά διαβάσατε, σε 7 νομούς υπάρχει μόνο μία έκθεση, και σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο σύνδεσμος εισαγωγέων αυτοκινήτων τον μήνα Ιούλιο δεν ταξινομήθηκε ούτε ένα Skoda στην Πελοπόννησο !!!

Πιο παλιά για την πτώση των πωλήσεων λέγαμε έφταιγε η οικονομική κρίση, αυτό πλέον όμως δεν ισχύει γιατί η οικονομική κρίση ισχύει για όλες τις μάρκες ! BMW και Mercedes στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία πουλάνε πιο πολύ. Είναι λογικότατο να υπάρχουν γκρίνιες και οικονομικές στενότητες σε διάφορους αντιπροσώπους οι οποίοι πλέον προσπαθούν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια καθώς δίνεται η εντύπωση πως όλα πάνε στον "αυτόματο". Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα fabia η οποία παρόλο που είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο, με φοβερό πάτημα, τεχνολογία και ομορφιά δεν έχει κάνει το "μπαμ" που θα έπρεπε ως νέο μοντέλο και πιο προσιτό. Το δε Enyaq είναι πιο ακριβό ακόμα και από άλλα πιο premium μοντέλα κάνοντας την αγορά του απαγορευτική. Φυσικά ο ανταγωνισμός παίζει ρόλο ακόμα και μέσα στο VW Grοup και πολλοί αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν ένα kamiq να έχει 3 μήνες αναμονή κι ένα T-roc να είναι άμεσα διαθέσιμο και μάλιστα σε ανταγωνιστική τιμή ? 

To σούσουρο έχει ξεκινήσει εντός και εκτός....Μην ξεχνάμε πως η Skoda είναι μέσα στην 3άδα των πωλήσεων στην Ευρώπη και παλαιότερα ήταν πρώτη στην Βορειοανατολική Ευρώπη τόσο σε πωλήσεις όσο και σε τζίρους ανταλλακτικών. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi