20 Δεκεμβρίου, 2020

ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ SKODA CONNECT ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ STYLE KAMIQ, SCALA & ΑΛΛΑ: ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ !!!

Ψάρωσες κι εσύ αγαπητέ νέε κάτοχε Skoda με την νέα τεχνολογία ; Απογοητεύτηκες όταν έμαθες την αλήθεια και κατάλαβες ότι ο πωλητής σου πούλησε παραμύθι ; Ας πρόσεχες. Ξέρουμε ότι θα ξενερώσετε αλλά καλύτερα να ξενερώσετε από την αρχή παρά να σας δουλεύουν...Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν.

Αρκετοί κάτοχοι οχημάτων kamiq, Scala, karoq, Kodiaq, Fabia & Octavia διαμαρτύρονται για το skoda connect ότι δεν λειτουργεί. Κυρίως οι κάτοχοι Scala και Kamiq. Αρκετοί πίστευαν και όχι άδικα ότι στην έκδοση Style (ακριβή έκδοση) το Skoda Connect είναι στον βασικό εξοπλισμο. 22 - 23 χιλιάρικα και να μην έχει το πολυδιαφημισμένο Skoda Connect είναι λίγο γυφτιά όπως και να το κάνουμε. Το κακό είναι ότι και οι πωλητές δεν είπαν τα πράγματα όπως είναι και αρκετοί νόμιζαν ότι το όχημα θα το είχε από το εργοστάσιο. Όταν παρέλαβαν το αυτοκίνητο ξενέρωσαν από την αρχή μιας και δεν συνδεόταν. Τα οχήματα που κατασκευάστηκαν το 2019 στην έκδοση style δυστυχώς δεν είχαν στον στάνταρ εξοπλισμό ! Το χειρότερο είναι η κοροϊδία. Και γιατί το λέμε αυτό ; Γιατί πολύ απλά από την αρχή όταν διαμαρτυρήθηκαν (ακόμα και σήμερα) οι ιδιοκτήτες αρκετά συνεργεία πουλάνε τρέλα....δηλαδή...ναι το ξέρουμε φταίει το application, φταίει το εργοστάσιο, θα βγει κάποιο update, θα χιονίσει, θα βρέξει, αλλά κανείς δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Ακόμα και όταν κάποιοι ιδιοκτήτες απευθύνθηκαν στο εργοστάσιο, εκεί διαπίστωσαν την πικρή αλήθεια. Το εργοστάσιο παραπέμπει στην Kosmocar, αυτή με τη σειρά της στο εργοστάσιο. Το θέατρο του παραλόγου...!

Με λίγα λόγια κάποια οχήματα του 2019 είχαν το skoda connect στον προαιρετικό εξοπλισμό και όχι στον standar εξοπλισμό και απλά από τα φρου φρού και τα πολλά λόγια των πωλητών την πάτησαν. Να ξεστοκάρουν ήθελαν. Φαντάζεστε να σας έλεγαν ότι στην ακριβή έκδοση θα έπρεπε να πληρώσετε και εξτρά λεφτά για το skoda connect ; Απλά δεν θα πέρνατε Skoda. Στα οχήματα του 2020 είναι στον στανταρ εξοπλισμό στις εκδόσεις style (αλλά τσεκάρετε το καλού κακού...εμπιστοσύνη δεν !) Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τον αντάπτορα και να βάλετε το skoda connect lite να κάνετε δουλειά σας. Το έχουμε βάλει σε αρκετά οχήματα του club και όλα λειτουργούν οκ.

Εδώ μπορείτε να δείτε τι έκανε ένα μέλος μας και έμαθε την πραγματική αλήθεια. Το άσχημο είναι ότι 3-4 συνεργεία του έλεγαν βλακείες, και πούλαγαν φούμαρα. Καλωσήρθατε στον κόσμο της Skoda.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi