14 Αυγούστου, 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! Η ΝΕΑ OCTAVIA ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ CLUB !!! (ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΙΧ ΚΑΙ ΤΑΞΙ)


Ναι πολύ καλά διαβάσατε !!! Το καταφέραμε και αυτό !!! Η ειδική έκπτωση ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων. Οι τιμές της νέας Octavia στην Ελλάδα ξεκινούν από 19.500 ευρώ για ΙΧ. (μειώθηκε η τιμή βάση ρύπων).
Σε συνεργασία με την Skoda Σωτηρόπουλος (Άγιος Στέφανος Αττικής) ισχύει γενναία ειδική έκπτωση για περιορισμένο αριθμό οχημάτων της νέας Octavia, ΙΧ και ταξί. Η έκπτωση είναι χρηματική, πέραν των άλλων δώρων ή
προσφορών που ισχύουν από την εισαγωγική εταιρεία. Το ποσό της έκπτωσης δεν θα το πούμε δημόσια για να μην θεωρηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός, μιας και η έκπτωση είναι καθαρά για τα μέλη, τους φίλους και τους αναγνώστες του Club από την Skoda Σωτηρόπουλος.

Αναλυτικά πως θα πάρετε την έκπτωση πέραν των άλλων δώρων

Πάτε στην Skoda Σωτηρόπουλος, επιλέγετε το νέο Octavia  που επιθυμείτε, κινητήρα, έκδοση, εξοπλισμό, χρώμα κλπ. Στην γραπτή προσφορά η τιμή θα είναι τελική, δηλαδή με πινακίδες, φακέλους, υπουργεία κλπ κλπ. δηλαδή με το κλειδί στο χέρι πόσο θα κοστίσει. Στέλνετε την γραπτή προσφορά στο club και σας στέλνουμε έναν κωδικό. Αυτός είναι ο κωδικός της έκπτωσης σας (χρηματικής επί της τελικής τιμής του αυτοκινήτου). Όπως είπαμε και πιο πάνω το ποσό της έκπτωσης δεν θα το πούμε δημόσια, και αυτό παρακαλούμε να γίνει σεβαστό.

Την προσφορά μπορείτε να την στείλετε στο facebook του Club ΕΔΩ

και σε email εδώ






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi