20 Μαΐου, 2020

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ OCTAVIA ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ


Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστή η είδηση πως το Volkswagen Group αντιμετωπίζει προβλήματα λογισμικού σε τέσσερα μοντέλα της. Στην Skoda Octavia, στο Golf 8, στο Audi A3  και το Seat Leon, με την γερμανική εταιρία να σταματά τις παραδόσεις των τεσσάρων μοντέλων μέχρι να λύσει το πρόβλημα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο λογισμικό του συστήματος e-call, που δεν λειτουργεί πάντα σωστά. Από το συγκεκριμένο πρόβλημα λογισμικού επηρεάζονται και τα τέσσερα μοντέλα, με την Volkswagen να εργάζεται προκειμένου να προσφέρει το συντομότερο δυνατόν
ενημέρωση που θα επιδιορθώνει το πρόβλημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το update θα είναι έτοιμο σε περίπου έναν μήνα, μεταξύ 15 και 21 Ιουνίου οπότε οι εταιρίες να σταματούν τις παραδόσεις των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, μέχρι να κυκλοφορήσει το update.

Επίσης προσθέτουμε πως και στην χώρα μας έχουν αναφερθεί παρόμια προβλήματα σε άλλα μοντέλα της Skoda κατά καιρούς. Για το δε Skoda Connect ούτε λόγος μιας και είμαστε από update σε update, αλλά έχει γίνει σαν το γεφύρι της Άρτας !

Πηγή:Automobilwoche.de

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi