23 Οκτωβρίου, 2018

ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΕΓΓΥHΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ SKODA ;;;


Σάλος έχει γίνει με τον ιδιοκτήτη Skoda που πήγε για μια απλή επισκευή ενός απλού τρακαρίσματος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου, και παρέλαβε ένα όχημα που δεν θα το έφτιαχναν έτσι ούτε σε «ταξιτζοσυνεργείο». Ήδη το άρθρο ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ SKODA ;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... έχει χιλιάδες views, κάτι το οποίο δείχνει το ενδιαφέρον του κόσμου της Skoda αλλά και διάφορα παράπονα που αρχίζουν σιγά σιγά να ξαναβγαίνουν στο φως σε σχόλια στα social media του club. O στόχος δεν είναι και δεν πρέπει να είναι το «κράξιμο» αλλά πως θα φτιαχτεί το αυτοκίνητο του ανθρώπου, και πως θα γίνει το δίκτυο της Skoda επιτέλους καλύτερο.

Άνθρωπος του club σήμερα το πρωί είδε το εν λόγο αυτοκίνητο από κοντά, και μας επιβεβαίωσε ότι έχει γίνει τσαπατσοδουλεία. Λόγο της συννεφιάς και του χρώματος του αυτοκινήτου δεν φαίνονται στις φωτογραφίες οι θαμπάδες στο καπό, πρέπει να τις δούμε με γυμνό μάτι. Ωστόσο μας επιβεβαίωσε και τις υπόλοιπες τσαπατσοδουλειές οι οποίες είναι τραγικές. Μάλλον το αμάξι το δέσανε Παρασκευή μεσημέρι και κάποιος ήθελε να φύγει για weekend.

ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ....

Κάθε εργασία/ανταλλακτικά που γίνεται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο (skoda στην προκειμένη περίπτωση) έχει εγγύηση 2 χρόνια. Η εγγύηση της εργασίας είναι για την σωστή τοποθέτηση των ανταλλακτικών, γιατί θεωρητικά οι τεχνικοί έχουν περάσει σεμινάρια και έχουν τεχνογνωσία, είτε είναι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι αλλά και οι φανοποιοί. Τα λέμε σωστά ; Το ανταλλακτικό έχει εγγύηση 2 έτη ότι δεν θα χαλάσει κτλ κτλ...
Επίσης στο θέμα φανοποίας υπάρχει και η εγγύηση του χρώματος, 3 έτη σύμφωνα με την Skoda, ανοίξτε όλοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων Skoda το βιβλίο οδηγιών και διαβάστε το, το λέει ξεκάθαρα. Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία λειτουργούν με προδιαγραφές Skoda -Auto, και έχουν περάσει όλους του ελέγχους, ISO - HACCP , 'αρα χρησιμοποιούν γνήσια υλικά (χρώματα - βερνίκια) και η βαφή γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Τα λέμε σωστά ; Έτσι δεν ορίζει η Skoda - Auto ; Αφού ο ιδιοκτήτης του οχήματος έχει όλα τα χαρτιά, τιμολόγια, εντολές εργασίας κτλ κτλ πολύ απλά πάει σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, αφού δεν επιθυμεί να ξαναπάει στο ίδιο, λογικό υπάρχει και αξιοπρέπεια μετά τις τόσες φορές που πήγε για επιδιόρθωση, να επισκευάσει το όχημα. Γιατί σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ; Γιατί πολύ απλά όλοι οι τεχνικοί έχουν περάσει από την ίδια τεχνική κατάρτιση (σεμινάρια), και το όχημα βρίσκεται εντός εγγύησης για την συγκεκριμένη εργασία/ανταλλακτικά. Σε περίπτωση που κάποιο συνεργείο δεν δεχτεί την αποκατάσταση, πάρτε το εγγράφως (Άρνηση κάλυψης εγγύησης).
Το θέμα το παρακολουθούμε πολύ στενά και θα σας ενημερώσουμε για κάθε νέα εξέλιξη.

Αν είμαστε λάθος σε κάτι από αυτά που έχουμε γράψει, παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στο κάτω μέρος του άρθρου, προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού και των ιδιοκτητών οχημάτων Skoda.

Ας δούμε τι ισχύει με τις εγγυήσεις στο θέμα αμάξωμα - χρώμα σε καινούργιο αλλά και σε after sales εργασίες.
AYTH EINAI H EΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ SKODA ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ AFTER SALES ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ AFTER SALES ΕΡΓΑΣΙΕΣ




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi