22 Οκτωβρίου, 2018

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ SKODA ;;;  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...


Η ιστορία που μας ήρθε στην ενότητα «Παράπονα-Καταγγελίες» δείχνει τι βιώνουμε στα συνεργεία του δικτύου. Υποτίθεται ότι το όχημα επισκευάζεται με προδιαγραφές Skoda - Auto.
Ένα απλό καθημερινό τρακάρισμα, από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στις μεγάλες πόλεις. Ζημιά απλή, ξεβίδωμα, νέα ανταλλακτικά - βάψιμο, βίδωμα, ούτε καν σφυρί. Από ασφάλειες το ατύχημα καθαρό, δηλώσεις, τα κλασικά όλα οκ...Πάει στο συνεργείο για την επισκευή.

Μετά την παραλαβή διαπιστώνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι ξεκούμπωτα πλαστικά, κάτι λάμπες που δε δουλεύανε, αρρύθμιστη δέσμη φωτός, μπιμπίκια στο καπό, κι ένα φανάρι που δεν αλλάχτηκε κτλ...
2η επίσκεψη...αφού επισημάνθηκαν τα προβλήματα, συμμάζεμα-πασαλήματα, αλοιφαδόροι. ξέρετε όσα βλέπει η πεθερά.
3η επίσκεψη για αντικατάσταση του φανού, ευτυχώς δεν τοποθετήθηκε ας το ονομάσουμε «λάθος φανός»
4η επίσκεψη επιτέλους αλλάχτηκε το φανάρι που είχε ξεχαστεί και έμπαζε νερά & υγρασία μετά το τρακάρισμα.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μετά την επισκευή, και τις 3 διελεύσεις:

- Το καπό από τον πολύ αλοιφαδόρο έχει σημειακές θαμπάδες, γελάει ο κόσμος. Δεν σώζεται θέλει πάλι βάψιμο. (στις φωτό που μας έστειλε ο ιδιοκτήτης δεν φαίνεται τόσο καθαρά λόγο του χρώματος του αυτοκινήτου)
- Το φανάρι του οδηγού ξύνει τον προφυλακτήρα, έχει φύγει το χρώμα, κάτι δεν πάει καλά, ανάμεσα στο φανάρι και τον προφυλακτήρα, δείτε στις φωτό πως έχει γίνει.
- Το φανάρι του συνοδηγού δεν πατάει καλά στους αρμούς του φτερού.
- Ευτυχώς δόξα το θεό τα φώτα ανάβουν ! και τα προβόλάκια επιτέλους !!! Αν φύγει τίποτα στο δρόμο δεν το ξέρουμε, μη ρωτάτε.

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

Κακώς παρελήφθει. Έπρεπε να γίνει σχολαστικός έλεγχος από τον ιδιοκτήτη (η Skoda θα πρέπει να  κάνει και τεχικά μαθήματα στους κατόχους οχημάτων Skoda έτσι όπως το πάμε), και να γίνει άρνηση παραλαβής, να ειδοποιηθεί το τμημα εξυπηρέτησης πελατών, και να το δει και ο επιθεωρητής Service του εν λόγω συνεργείου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αυτοκίνητο φτιάχτηκε άρπα κόλα, και να τα αποτελέσματα. Που θα βρεί ο άνθρωπος το δίκιο του, και θα επισκευαστεί το αυτοκίνητο όπως πρέπει βάση κατασκευαστή και όχι με προδιαγραφές γενικού συνεργείου ; Οι ιδιοκτήτες οχημάτων Skoda θα πρέπει να έχουν και τεχνικές γνώσεις ;  Πριν παραδοθεί το όχημα, δεν έγινε έγλεγχος από το συνεργείο ; Ποιος υπέγραψε ότι είναι οκ και παρεδόθει ; Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να πέφτουν πρόστιμα μπας και βάλουν μυαλό όπως γίνεται σε άλλες μάρκες του Group Vag ;
Την ταλαιπωρία του ιδιοκτήτη οχήματος Skoda την σκέφτεται κανείς ; Τόσα μεροκάματα χαμένα για να πηγαινοέρχεται στο συνεργείο, μπας και φτιαχτεί το αμάξι του τα σκέφτεται κανείς ; ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ θα φτιαχτεί επιτέλους ; Ούτε εξωτερικό συνεργείο - φανοποιειο δεν θα είχε κάνει τέτοια τσαπατσοδουλεία. Απαράδεκτο. Με αυτά χάνουμε την εμπιστοσύνη μας...

Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη κτλ είναι στην διάθεση του skodaclub.com.gr

Για τα παράπονα-καταγγελίες σας μπορείτε να στείλετε στην ενότητα Παράπονα - Καταγγελίες










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi