09 Μαΐου, 2018

HTAN ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ EVENT: SKODA TECHNICAL EVENT



Το Skoda Club Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Kosmocar A.E. διοργανώσαμε ένα event που όσοι δώσαμε το παρόν μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε και να το θυμόμαστε για καιρό. 



Η εκδήλωση περιλάμβανε τέσσερις ενότητες οι οποίες ήταν άκρως ενδιαφέρουσες. Η πρώτη αφορούσε ένα σεμινάριο – συζήτηση για το after sales, για τα ανταλλακτικά της Skoda, όπου οι ιθύνοντες της Kosmocar ανέλυσαν με απόλυτη λεπτομέρεια τις διαφορές των γνήσιων ανταλλακτικών από τα imitation και φυσικά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στις απορίες των μελών του club απαντώντας με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό που βγήκε ως η πιο χρήσιμη πληροφορία είναι το νέο πρόγραμμα της Skoda που προσαρμόζει τα ανταλλακτικά στην αξία του κάθε αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά Skoda Economy.

Στο δεύτερο μέρος υπήρχε η ενότητα με τις νέες τεχνολογίες της Skoda και το πώς λειτουργούν στα αυτοκίνητα μας. Αναλύθηκαν λεπτομερώς πως λειτουργούν οι νέοι κινητήρες, αλλά και το σύστημα τετρακίνησης. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι τεχνολογίες για το πώς μπορούμε να λειτουργούμε την οθόνη αφής του αυτοκινήτου μας, αλλά και τα app της Skoda στο κινητό μας. Η είδηση που βγήκε είναι πως έρχεται καινούργια Octavia μέσα στο 2019, που όμως δε θα έχει καμία σχέση με την ήδη υπάρχουσα, αλλά και ότι από το 2020 θα κυκλοφορούν αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα !


Tο τρίτο μέρος, ήταν η δοκιμή των νέων μοντέλων. Το Skoda Club Πελοποννήσου μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Kosmocar Νίκου Μαρτίνου έδωσαν την ευκαιρία στα μέλη του club να οδηγήσουν σχεδόν ολόκληρη τη γκάμα, Kodiaq 4Χ4, Karoq TSI, Octavia G – Tec, Fabia Cup Edition και φυσικά την παράσταση έκλεψε η Octavia VRS. Όλα τα μοντέλα πέρασαν από τα χέρια των μελών του club, τα οποία απόλαυσαν την οδήγηση σε ένα υπέροχο μέρος γεμάτο από δέντρα και πράσινο, σε μια άριστα σχεδιασμένη διαδρομή από τους υπεύθυνους της Kosmocar.

Στο τέταρτο μέρος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση, όπου ένα τυχερό μέλος μας κέρδισε ένα δώρο αξίας έως 500 ευρώ, και η εκδήλωση συνεχίστηκε με μπουφέ, φαγητό και κουβεντούλα.

Στην εκδήλωση υπήρχε και μια ακόμα μεγάλη έκπληξη. Η αυθεντική Fabia S2000 της Skoda Motorsport του Ιωάννη Νομικού, που όπως ήταν αναμενόμενο και η παρουσία της, αλλά και ο ήχος της ήταν το κάτι εντελώς διαφορετικό. Ένα ακόμα επιπλέον στοιχείο που απόλαυσαν τα μέλη του club, αλλά και οι ιθύνοντες της Kosmocar, ήταν ο δεύτερος κινητήρας της Fabia S2000, για τον οποίο μπορούσες να ξεψαχνίσεις με την βοήθεια των ανθρώπων της Grecotechnica Preparation.


Μια ακόμη σημαντική παρουσία ήταν αυτή του ανερχόμενου οδηγού αγώνων Αδάμ Βούλγαρη με το Skoda Fabia, ο οποίος δείχνει από τους πρώτους κιόλας αγώνες που συμμετέχει, πως έχει πάρει για τα καλά το μικρόβιο του πατέρα του Θοδωρή Βούλγαρη. Στο Event εκτός του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Kosmocar Νίκου Μαρτίνου, έδωσαν το παρών ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Skoda Ανδρέας Χαλμπές, ο Διευθυντής After Sales της Kosmocar Κώστας Οικονόμου, ο Servive Manager της Skoda Βασίλης Μέξας, οι τεχνικοί εκπαιδευτές της Kosmocar και στελέχη της εταιρίας. Τους ευχαριστούμε όλους και έναν έναν προσωπικά για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενεία στις εγκαταστάσεις της Kosmocar.

ραντεβού λοιπόν στο επόμενο Event !



























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi