25 Δεκεμβρίου, 2017

ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ BΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ SKODA KOSMOCAR


Ένα πάγιο αίτημα του club μας και των μελών μας λύθηκε !!! Και φυσικά μιλάμε για τις κάρτες μέλους οι οποίες θα ισχύουν για όλη την Ελλάδα, σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Skoda της χώρας. Πλέον τα εγγεγραμμένα μέλη & οχήματα του skodaclub.com.gr θα έχουν εκπτώσεις σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δικτύου Skoda. Κάτι τέτοιο μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν αδύνατον, και τα μέλη μας για να επωφεληθούν έκπτωσης έπρεπε να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα ή ακόμα και να ταξιδέψουν σε γειτονικούς νομούς. Αυτό πλέον τελείωσε και τα μέλη μας θα μπορούν να
εξυπηρετούνται από το κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Skoda της περιοχής τους ή το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Skoda της αρεσκείας τους. Mε την βοήθεια του γενικού διευθυντή της Skoda και της διεύθυνσης after sales της Skoda Kosmocar, βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα και πλέον για τα εγγεγραμμένα μέλη & οχήματα του skodaclub.com.gr θα ισχύουν εκπτώσεις σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δικτύου.
Αυτή η πολύ καλή εξέλιξη βοηθά αρκετά μέλη μας, κυρίως της επαρχίας και μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία που αντιμετώπιζαν.  Όσοι παρακολουθείτε το club μας, θα γνωρίζετε πως είναι πάγια τακτική μας εδώ και χρόνια να επιλέγουμε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργείων Skoda, για πολλούς και διάφορους λόγους...Όπως όλοι γνωρίζετε το skodaclub.com.gr είναι μη κερδοσκοπικό club, δεν έχει χρηματική συμμετοχή ή χρηματική εγγραφή και η κάρτα μέλους είναι εντελώς δωρεάν, αρκεί να πληρούνται οι όροι.

ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Οι εκπτώσεις που ισχύουν για τα μέλη μας είναι γενναιόδωρες, και θα ανακοινωθούν μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν εκπτώσεις για τα πακέτα Service, για τα οχήματα άνω των τεσσάρων ετών, για μεμονωμένες βλάβες, για ανταλλακτικά που αλλάζουμε συχνά, ακόμα και για σπάνια ανταλλακτικά ! Και για να σας τρελάνουμε λίγο ακόμα, έχει ληφθεί ακόμα και ειδική μέριμνα για αυτούς που έχουν Skoda και θέλουν να αγοράσουν ξανά καινούργιο Skoda !!! Τόσο η διαχείριση του skodaclub.com.gr όσο και η Skoda Kosmocar από πλευράς της, φροντίσαμε για το καλύτερο δυνατόν !

Οι κάρτες θα δοθούν στα μέλη μας στην κοπή της πίτας όπου θα γίνει και αναλυτική ενημέρωση.

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ SKODACLUB.COM.GR



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi