27 Σεπτεμβρίου, 2013

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ


ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ
  • Δικαίωμα απόκτησης της κάρτας μέλους έχουν όλα τα μέλη του skodaclub.com.gr δηλώνοντας ενδιαφέρων στους διαχειριστές ή σε επικοινωνία στην φόρμα επικοινωνίας αλλά και στα social media του club εφόσον έχουν παραβρεθεί σε τουλάχιστον δύο συναντήσεις/event του club.
  • H χορήγηση της κάρτας μέλους καθώς και η συμμετοχή στο club είναι εντελώς δωρεάν.
  • Για την απόκτηση της κάρτας το μέλος θα πρέπει να δηλώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν από τους διαχειριστές καθώς επίσης το αυτοκίνητο του μέλους να φέρει το επίσημο αυτοκόλλητο του skodaclub.com.gr .
  • Η κάρτα μέλους μπορεί να ακυρωθεί αυτόματα κ χωρίς καμία ενημέρωση αν το εγγεγραμμένο μέλος δεν προσέλθει σε τουλάχιστον 2 συναντήσεις του skodaclub.com.gr  ετησίως, και να ζητηθεί η επιστροφή της στους διαχειριστές όταν ζητηθεί ή με την αποχώρηση του μέλους από το club.
ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ
·         Κάθε κάρτα μέλους είναι και παραμένει ιδιοκτησία του skodaclub.com.gr. και ο κάτοχος είναι υποχρεωμένος να την επιστρέψει σε πρώτη ζήτηση.
·         Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο μεταβίβαση της κάρτας.
·         Ο κάτοχος δικαιούται να χρησιμοποιεί την κάρτα του στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Καταστημάτων-Επιχειρήσεων, πάντοτε μέσα στα πλαίσια που ορίζονται κάθε φορά από τα εκάστοτε συνεργαζόμενα Καταστήματα-Επιχειρήσεις και γνωστοποιούνται στον κάτοχο.
·         Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική. Ο κάτοχος με την εμφάνιση της δεν μπορεί να κάνει χρηματικές συναλλαγές, παρά μόνο να απολαύσει προνόμια, όπως εκπτώσεις στα εν λόγω καταστήματα καθώς κ να λαμβάνει μέρος στους διαγωνισμούς που κυρήσει κάθε φορά το skodaclub.com.gr και θα γνωστοποιούνται στο site και στα social media του club. Μοναδική υποχρέωση του συμμετέχοντος προκειμένου να απολαύσει τα προνόμια του προγράμματος, είναι η επίδειξη της προσωπικής κάρτας μέλους.
·         Η κάρτα μέλους έχει ισχύ μόνο στην Ελλάδα και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων του club και ισχύει για 1 χρόνο.

ΓΕΝΙΚΑ  
·         Η κάρτα μπορεί να αντικατασταθεί σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής, σε επικοινωνία του κατόχου με τo skodaclub.com.gr και μόνο όταν γίνει η γενική ετήσια ανανέωση .
·         Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα οφείλει να γνωστοποιεί στo skodaclub.com.gr τυχόν αλλαγή στοιχείων.
·         To skodaclub.com.gr  διατηρεί το δικαίωμα τακτικής ενημέρωσης του κατόχου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (sms) ή οποιουδήποτε άλλου πρόσφορου μέσου για τις εκπτώσεις ή τους διαγωνισμούς. Εάν ο κάτοχος της κάρτας μέλους δεν επιθυμεί πλέον να λαμβάνει προωθητικό και ενημερωτικό υλικό, δύναται να το αναφέρει στο skodaclub.com.gr.
 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 
 
 Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερος για τα κάτωθι:
  • Το skodaclub.com.gr  διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα του κατόχου προκειμένου να βελτιώσει τη διαχείριση των μελών του.
  • Με την απόκτηση της κάρτας ο κάτοχος παρέχει τη συγκατάθεσή του στο skodaclub.com.gr όπως χρησιμοποιεί τα προσωπικά του δεδομένα σύμφωνα με τα ανωτέρω και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης της κάρτας μέλους.
  • Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα δικαιούται να ανακαλέσει τη συναίνεσή του ή να διορθώσει ή να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του κατόπιν ειδοποίησης προς το skodaclub.com.gr

4 σχόλια :

  1. Καλησπέρα σας ειμαι κάτοχος ενός skoda octavia 1u2. Παρουσιαστηκε τελευταία ένας περίεργος θόρυβος κατά την εκκίνηση του μοτέρ.Ποιο συγκεκριμένα όταν βάζω τη μηχανή μπροστά το πρωί δουλεύει κάποιο δευτερεύον μοτέρ αέρα το οποίο όταν πέφτουν οι στροφες κανει ενα θόρυβο σαν τριξιμο. Αυτό μου είπαν από το συνεργείο ότι είναι φιξ και δεν επισκευαζεται ξέρουμε κάτι σχετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω κάνει εγγραφή. Τι άλλο θέλει για την κάρτα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχετε διαβάσει τους όρους προσεκτικά ; Έχετε παραβρεθεί σε τουλάχιστον 2 συναντήσεις του club ; Αυτοκόλητ του club έχει το όχημα σας ;

      Διαγραφή

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi