10 Ιουλίου, 2017

ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ OCTAVIA 5 & SUPERB II SAFETY RECALL


H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Škoda Octavia II (Octavia 5) & Superb II.


Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 186 οχήματα, παραγωγής από 2004 έως 2013. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπερφορτωθεί θερμομηχανικά ο εγκέφαλος ABS/ESP και να προκληθεί διακοπή της σύνδεσης γείωσης. Αυτό οδηγεί στη διακοπή λειτουργίας του συστήματος ABS/ESP, το οποίο δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει τη σταθεροποίηση του οχήματός σε οριακές καταστάσεις δυναμικής οδήγησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Skoda της εταιρείας KOSMOCAR AE για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Škoda στο τηλέφωνο 210 9981081 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Η ίδια ανάκληση γίνεται και στα VW. Εμείς ως Skoda Club Πελοποννήσου δεν έχουμε ακούσει ή λάβει ποτέ τέτοιο παράπονο από ιδιοκτήτη οχήματος Skoda. Προσοχή η ανάκληση δεν αφορά όλα τα οχήματα αλλά μόνο 186 οχήματα.

η παρακάτω φωτογραφία είναι από ιδιοκτήτη οχήματος VW.

(Πηγή Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi