17 Μαΐου, 2015

TO SUMMER EVENT 2015 ΤΟΥ CLUB ΜΑΣ  ΣΤΟ PMS


Το summer event του Skoda Club Πελοποννήσου έχει γίνει πλέον θεσμός. Το 4ο official summer event φέτος θα γίνει στην Πάτρα. 
Στις 20/21 Ιουνίου διεξάγεται το 5o Patras Motor Show στον μόλο της Αγίου Νικολάου, στο οποίο θα συμμετέχει το club μας. 
Τι θα δείτε στο εκθεσιακό περίπτερο μας: 
Τρία πανέμορφα και δυνατά Skoda θα είναι εκεί για να τα καμαρώσετε, να ενημερωθείτε για το club μας και τις δραστηριότητες του, τα event, τις συναντήσεις και τα happening που διοργανώνουμε, να συνομιλήσετε με τους διαχειριστές και τα μέλη μας που θα βρίσκονται εκεί καθ όλη την διάρκεια του motor show.
To event - συνάντηση, θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου, όπου τα μέλη και οι φίλοι του club θα έρθουν στην Πάτρα. Έχει γίνει πρόβλεψη για παρκινγκ, καφέ, φαγητό κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με το Skoda Club Πελοποννήσου δείτε εδώ.

Δυο λόγια για το Patras Motor Show:

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το P.M.S ( Patras Motor Show). Ο γνωστός πλέον χώρος του Μόλου της Αγ. Νικολάου θα φιλοξενήσει και φέτος την διοργάνωση την Παρασκευή 19 το Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, με συνδιοργανωτές τον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΑΣ, τον Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ., το Εργαστήριο Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και την στήριξη του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των 2ου- 3ου- 4ου PMS (2012-2013-2014) που έγιναν στον ίδιο χώρο η ΦΙΛΜΠΑ έχει το χρέος να προσπαθεί να επιτύχει και πάλι, ώστε κάθε φορά να Αναβαθμίζει ακόμα πιο ποιοτικά την Εκδήλωση, για το καλό της πόλης μας και των Εκθετών, προσελκύοντας περισσότερους Πανελλαδικά Επισκέπτες και Εκθέτες.
Η επισκεψιμότητα τα προηγούμενα χρόνια ήτανε ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ χιλιάδες (15.000) επισκέπτες την κάθε ημέρα.
Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητου Οχήματος με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUB Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events και διαγωνισμούς για 36 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών από Αντιπροσωπείες, συναυλίες και πολλά απρόοπτα με εκπλήξεις όπως διαγωνισμός γνώσεων με την Ονομασία “QUESTIONS & MOTORS” όπου ο καθένας θα μπορεί να συμμετάσχει και να ελέγξει τις γνώσεις του πάνω στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό κερδίζοντας πολλά δώρα.
Χορηγοί επικοινωνίας της Εκδήλωσης είναι : TV: IONIAN CHANNEL, ΡΑΔΙΟ: ΣΚΑΪ – ΜΕΛΩΔΙΑ FM, ΠΑΛΜΟΣ FM, SPORT FM, SPORT 24FM Iστότοποι: ΖOUGLA.GR – AUTOMOTOPATRAS.GR – 4TROXOI.GR – FLASHSTAR.GR –  PATRAGOAL.GR Εφημερίδες : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – MATCH AXAIAS, Περιοδικά: 4 ΤΡΟΧΟΙ, TRIP.
Η ΦΙΛΜΠΑ με αναρτήσεις στο site www.filmpa.gr αλλά και στην σελίδα Patras Motor Show στο Facebook, κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi