22 Μαΐου, 2015

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ/ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ δια χειρός Skoda


Πριν λίγες μέρες σε σχετικό  άρθρο μας ( διαβάστε εδώ  ) εκφράσαμε την απορία/ερώτηση μας σχετικά με το τι ισχύει με την διετή εργοστασιακή εγγύηση και για πόσα χιλιόμετρα ισχύει. Η απορία/ερώτηση δημιουργήθηκε διαβάζοντας το κεντρικό site και τους όρους της επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης και συγκεκριμένα για τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Θέσαμε το ερώτημα στην κεντρική αντιπροσωπεία και η απάντηση που μας έδωσαν λύνει πλήρως την απορία/ερώτηση μας.


Για την εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών:
Η διετής εγγύηση ισχύει για απεριόριστα χιλιόμετρα και καλύπτει τα πάντα.
Όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες αναγράφονται στα έγγραφα του αυτοκινήτου (owner manual, και service book για τα οχήματα πριν από το 2014) τα οποία παραλαμβάνει ο ιδιοκτήτης κατά την αγορά του.
Τα οχήματα μετά το 2014 έχουν ηλεκτρονικό βιβλίο συντήρησης ( διαβάστε εδώ )

Για την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης από 2 σε 4 χρόνια όπως γράφει και το site :

 Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης προσφέρει ακριβώς τις ίδιες καλύψεις με την αρχική διετή εγγύηση. Δεν απαιτεί καμία επιπρόσθετη διαδικασία για να ενεργοποιηθεί και στην περίπτωση που το αυτοκίνητό σας χρειαστεί κάποια επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης, θα ισχύσουν ακριβώς οι ίδιες καλύψεις με αυτές της αρχικής διετούς εγγύησης. Ακόμα και στην περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου, η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη. Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης λήγει με τη λήξη του 4ου έτους από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου ή όταν συμπληρωθεί το όριο των 80.000 διανυθέντων χιλιομέτρων (όποιο από τα δύο προηγηθεί).Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης εγγυάται τις ίδιες ακριβώς καλύψεις με αυτές της αρχικής διετούς εγγύησης, ενώ δεν καλύπτει εξαρτήματα με φυσιολογικές φθορές και ζημιές.

Σε έρευνα αγοράς που κάναμε για το κόστος της επέκτασης εγγύησης, η Skoda έχει μία από τις χαμηλότερες τιμές συμμετοχής, για την επέκτασή. Με πολύ μικρό κόστος, το οποίο θεωρούμε ότι είναι άκρως δελεαστικό, και συμφέρει. Ειδικά για τους νέους ιδιοκτήτες είναι πολύ σημαντικό για τέσσερα χρόνια να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το αμάξι σου σε κατάσταση καινούργιου, και πόσο μάλιστα με τις ίδιες καλύψεις που σου παρέχει το εργοστάσιο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi