18 Ιανουαρίου, 2014

Coupe έκδοση της Skoda Octavia


Eπίσημα επιβεβαιώθηκε ότι η νέα 4θυρη coupe Octavia σχεδιάζεται και θα λανσαριστεί το 2015  αμέσως μετά τη νέα Fabia. Eπίσης στα «σκαριά» είναι και το νέο crossover.

Όπως είχαμε πει, στο πλάνο της εταιρείας είναι να παρουσιαστεί και μια έκδοση coupe 4θυρη της Octavia, η οποία θα έχει ένα πιο δυναμικό σχεδιασμό , αλλά και πιο επιθετικό design, με μεγαλύτερους προβολείς και ενσωματωμένα αρκετά σπορτίφ χαρακτηριστικά ( φουσκωμένοι  θόλοι και πιο καμπυλωτό πίσω τμήμα). Αυτή η πληροφορία επισημοποιήθηκε, καθώς ο Winfried Vahland, επικεφαλής της Skoda, δήλωσε ότι ένα τέτοιο coupe μοντέλο είναι στα σκαριά και θα βγει στην παραγωγή αμέσως μετά το λανσάρισμα της επόμενης γενιάς της Fabia το 2015. Μάλιστα, οι φήμες κάνουν λόγο για το σχεδιασμό του coupe μοντέλου, ο οποίος θα δεχθεί επιρροές και από το VW CC, ενώ το εν λόγω coupe αναμένεται να στηριχθεί στη γνωστή πλατφόρμα MQB του ομίλου όπως κι η Octavia ενώ οι διαστάσεις του θα είναι παραπλήσιες με τη sedan έκδοση.
Ο Josef Kaban, υπεύθυνος σχεδιασμού επιβεβαίωσε ότι η Skoda θέλει να δημιουργήσει πιο εντυπωσιακά σχεδιαστικά μοντέλα έστω και αν είναι πιο ακριβά. Έτσι, αποκαλύπτοντας ότι το νέο crossover της Skoda βρίσκεται σε εξέλιξη, τόνισε ότι το νέο μοντέλο θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το Yeti, αλλά και πιο ακριβό, όπως και πιο ακριβό από τη sedan έκδοση φαίνεται ότι θα είναι και το 4θυρο coupe.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi