29 Ιουνίου, 2013

ŠKODA Roomster Noire


 Η νέα ειδική έκδοση Skoda Roomster Noire θα προσφέρεται από σήμερα. Σπορ εμφάνιση σε συνδυασμό με την υψηλή λειτουργικότητα και τον άπλετο χώρο.Το δημοφιλές Roomster σε μια ελκυστική ειδική έκδοση με μαύρα στοιχεία στον εξωτερικό σχεδιασμό και με αναβαθμισμένο εσωτερικό, θα τραβήξει ιδιαίτερα με την
δυναμική εμφάνιση του στην ειδική έκδοση Noire. Το Skoda Roomster Noire βασίζεται στην έκδοση «Ambition», ενώ οι διαθέσιμοι κινητήρες θα είναι οι γνωστοί του VW group. Η νέα ειδική έκδοση θα έχει φιμέ τζάμια και το "Sunset" πακέτο, μαύρες 16-ιντσών ζάντες αλουμινίου "Comet" επανασχεδιασμένους μαύρους προβολείς και φώτα ομίχλης με ενσωματωμένα φώτα ημέρας κατόπιν παραγγελίας,ή μαύρες 17-ιντσών ζάντες αλουμινίου.
Η μάσκα και οι καθρέπτες είναι επίσης βαμμένοι μαύροι. Επιπλέον, μαύρη οροφή μπορεί να τοποθετηθεί κατόπιν παραγγελίας. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει μαύρο σπόιλερ και ο πίσω προφυλακτήρας μαύρο διαχύτη. θα διατίθεται σε πέντε χρώματα : corrida-κόκκινο, ασημί, candy-άσπρο, magic-μαύρο και καπουτσίνο-μπεζ.
Το εσωτερικό του ŠKODA Roomster Noire έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα με μαύρα-κόκκινα σπορ καθίσματα και το μικρό δερμάτινο πακέτο:  3-άκτινο τιμόνι, λαβή χειρόφρενου και ταχυτήτων είναι ντυμένα με δέρμα και πλαισιώνωνται από κόκκινα νήματα. Ομοίως, τα χερούλια εμπρός είναι από αλουμίνιο και καλύμματα πεντάλ είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα.
Από το 2006, το Skoda Roomster υπήρξε μία από τις πιο ελκυστικές εκπροσώπους στην κατηγορία των λεγόμενων «οχημάτων πολλαπλών χρήσεων", με λίγα λόγια αναφέρεται ως "MPV". Υψηλότερη λειτουργικότητα και τη μεταβλητότητα του χώρου, την ασφάλεια και την άνεση είναι από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του οχήματος, η οποία το 2012 έφτασε σε πωλήσεις τις 38.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο.



(πηγή Skoda)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi