01 Δεκεμβρίου, 2012

DRAG DAY ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Την Κυριακή 25/11/2012 έγινε στο αεροδρόμιο της Σπάρτης ο αγώνας 0-400 με μεγάλη επιτυχία. Οι συμμετοχές πολλές, πολύ δυνατά αυτοκίνητα και το θέαμα άφθονο. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους διοργανωτές του αγώνα για την άριστη διοργάνωση, τα μέτρα ασφαλείας, και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Από το club
μας είχαμε δύο συμμετοχές του φίλου μας Λυκούργου,με octavia 5 FL VRS και του φίλου μας Γιάννη, με octavia VRS. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας από Τρίπολη, Σπάρτη και Καλαμάτα που ήρθαν στο αεροδρόμιο της Σπάρτης για την παρέα μας και για να στηρίξουμε τα μέλη-φίλους μας. Ο χαβαλές που έγινε στην κερκίδα δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις όπως είναι φυσικό. Στα ωραία της ημέρας προστέθηκε και ένα κύπελλο, που κέρδισε ο Λυκούργος, στην κατηγορία Ν14 3ος στην κατηγορία του, παρά την ατυχία που είχε. Στα δύο πρώτα περάσματα έτρεξε με σκισμένο εμπρός λάστιχο, και αναγκαστικά μετά έβαλε τα μαμά ζαντολάστιχα εμπρός, χάνοντας πρόσφυση, μιας και τα μαμά λάστιχα δεν είναι για 0-400. Απολαύστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Τα περάσματα του Γιάννη

 

Τα περάσματα του Λυκούργου



Πλάνα από τα Pit Stop και η απονομή



οι φωτογραφίες

κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες

Επίσης μέρος στον αγώνα πήρε ο φίλος μας Σπύρος Αναστασόπουλος, πολύ καλός μας φίλος και υποστηρικτής του club μας, με το πολύ καλό και δυνατό Ford Sierra του, χαρίζοντας μας ένα όμορφο θέαμα με το πισωκίνητο sierra του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi