23 Οκτωβρίου, 2012

ΝΕΑ SPY VIDEO & FOTO ΤΗΣ OCTAVIA III



  Δύο νέα βίντεο προβάλλονται στο    διαδίκτυο με την νέα Skoda Octavia να κινείται σε έναν αυτοκινητόδρομο της Τσεχίας. Αυτή τη φορά το ένα αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ασημί χρώμα και φαίνεται εντονότερα ο σχεδιασμός του, και το άλλο είναι σε μαύρο χρώμα.






Ωστόσο δεν είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για την τελική μορφή της νέας octavia, μιας και όπως θα δείτε τα πίσω φωτιστικά σώματα μας θυμίζουν την πρώτη octavia 5 και εμπρός καπό μας θυμίζει κάτι από fabia.Αν προσέξετε και στις φωτογραφίες φαίνεται ότι οι προβολείς ομίχλης εμπρός είναι καμουφλαρισμένη, το ίδιο και η μάσκα και τα εμπρός φανάρια, και οι κολώνες στα πίσω φτερά. Είναι λογικό μιας και οι δοκιμές σε κανονικές συνθήκες, και σε συνθήκες καθημερινότητας συνεχίζονται...

Η νέα Skoda Octavia θα παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο με τις πωλήσεις της να ξεκινούν από τις αρχές του 2013. Θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα MQB του VW Group, την ίδια που χρησιμοποιούν ήδη τα Audi A3, Seat Leon και Golf 7.
Θα είναι ελαφρύτερη και ελαφρώς μεγαλύτερη από την σημερινή γενιά.Mε μήκος κοντά στα 4,8 μέτρα, έχοντας μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 25 mm, έτσι ώστε να διαχωρίζεται από το Rapid. H Skoda θέλει την Octavia να την ανεβάσει κατηγορία αλλά οι βασικές εκδόσεις της θα παραμείνουν στην ίδια φιλοσοφία, δίνοντας χώρους σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Θα υπάρχουν high-end εκδόσεις, οι οποίες θα είναι πιο ακριβές, αλλά θα είναι καλά εξοπλισμένες.



Μηχανικά θα φορά τους ίδιους κινητήρες με αυτούς που φορά το νέο VW Golf. Έτσι περιμένουμε μια γκάμα TSI και TDI κινητήρων όπου ανάμεσα τους θα συναντάμε τον νέο 1.400αρη TSI με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων καθώς και τον νέο 1.600αρη TDI.(δείτε τους νέους κινητήρες (διαβάστε για τους νέους TSI & TFSI κινητήρες) Η δυνατή έκδοση RS θα φορά τον 2,0-λιτρο TSI EA888, ο οποίος θα τοποθετηθεί και στο νέο Golf GTI, ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 220 άλογα (πηγή youtube,skoda-auto,autoblog.com)


Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi