20 Οκτωβρίου, 2012

SKODA RAPID "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012"

Το ντεμπούτο του στην Ελλάδα έκανε το νέο Skoda Rapid, στην έκθεση "αυτοκίνηση 2012"

               δείτε περισσότερα....



Στο περίπτερο της Skoda οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να γνωρίσουν από κοντά το νέο Rapid το οποίο είναι σε ένα υπέροχο πράσινο χρώμα. Επίσης μπορείτε να δείτε το νέο citigo και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας, και να ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα οικονομικά προγράμματα της Skoda.
Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε, η έκθεση αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση" επιστρέφει στο προσκήνιο με την φετινή διοργάνωση να πραγματοποιείται στην αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο της Αθήνας.
Φιλοξενώντας πολλά νέα μοντέλα των περισσότερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 28 Οκτωβρίου και θα λειτουργεί από τις 16:00 έως τις 21:00 τις καθημερινές και από τις 10:00 έως τις 21:00 τα Σαββατοκύριακα 20-21/10 και 27-28/10.
Το εισιτήριο για τους ενηλίκους είναι έξι ευρώ και για τα παιδιά τρία ευρώ ενώ στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης εντάσσονται test-drives, επιδείξεις crash-tests και απελευθέρωσης τραυματία από άνδρες της ΕΜΑΚ αλλά και μαθήματα οδικής ασφάλειας.
 

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi