10 Ιουλίου, 2012


 NEO SKODA YETI II

Η Volkswagen έχει ανανεώσει πρόσφατα crossover Tiguan, αλλά με τη δεύτερη γενιά Skoda Yeti δεν βιάζονται.


Και όλα πάνε σύμφωνα με το γεγονός ότι το νέο Yeti, είναι χτισμένο σε μια νέα πλατφόρμα, η οποία αναπτύσσεται στα νέα σχεδιαστικά πρώτυπα της Volkswagen. Σύμφωνα με το περιοδικό AutoBild, η νέα γενιά του Yeti, θα εμφανίστεί στο τέλος του 2015 ή τις αρχές 2016, θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το σημερινό μοντέλο. Τώρα το Skoda Yeti έχει μήκος 4225 χιλιοστά, το μήκος του Yeti ΙΙ θα είναι έως 4300 mm. Και εκτός από τις βασικές εκδόσεις - θα υπάρξει μια άλλη εκδοχή του Yeti XXL με ένα επιμηκυμένο αμάξωμα και τρεις σειρές καθισμάτων περίπου 4.600 χιλιοστά μήκος.Το μεγάλο SUV ΧΧL θα έχει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό από τους ανταγωνιστές της Skoda που θα επιτρέπει να έχει τρεις σειρές καθισμάτων. Το νέο SUV της Skoda θα 
έχει πάρει κάποια από τα  ερείσματα του από το νέο Volkswagen Touareg, Porsche Cayenne, Audi Q5 και την επερχόμενη Porsche Macan. Κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων είναι πιθανόν να διαλέξει από την ίδια σύνθεση για το μοντέλο της Skoda που θα μπορούσε να είναι η φθηνότερη λύση του ομίλου Volkswagen SUV στην κατηγορία του. Η τελική απόφαση σχετικά με το πρότυπο θα γίνει το επόμενο έτος καθώς οι προδιαγραφές Euro 6, τίθενται σε ισχύ, και ίσως δούμε νέα μηχανικά σύνολα ή αναβαθμισμένα τα είδη υπάρχοντα.
Το νέο YETI θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Volkswagen στη Σλοβακία, που θα κατασκευάσει επίσης το VW Up, Seat MII και τοSkoda Citigo.Μην ξεχνάμε ότι μέσα στο 2013 θα δούμε και το νέο face lift του είδη υπάρχοντως skoda Yeti, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας. (πηγή autobild.de)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi