10 Νοεμβρίου, 2019

EKΘΕΣΗ 2019...ΔΕΝ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ...


Ακούγαμε, διαβάζαμε ότι φέτος η έκθεση θα είναι αναβαθμισμένη. Ωραία λέμε, θα ανέβουμε επίπεδο. Σοφή η στάση των διαχειριστών του club να μην γίνει ούτε φέτος επίσημη επίσκεψη του club. Σοφή η παροιμία "Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι". Καταρχήν να πούμε ότι έχει είσοδο 8 ευρώ. Τα test drive φέτος είναι περιορισμένα, μόνο λίγες μάρκες έχουν παραχωρήσει αυτοκίνητα. Στο εσωτερικό ναι μεν η είσοδος είναι εντυπωσιακή αλλά μπαίνοντας στον κυρίως χώρο θα διαπιστώσεις ότι η έκθεση είναι μικρή σε σχέση με άλλες χρονιές.
Αρκετές μεγάλες μάρκες δεν συμμετέχουν φέτος όπως η Toyota, Nissan, Audi, Honda, Mitsubishi, Jaguar, Isuzu, και άλλες. Για super cars ούτε λόγος. Βασικά μας θύμησε εκθέσεις προηγούμενων δεκαετιών. Τα βλέμματα κερδίζει το περίπτερο της Mercedes όπου έχει φέρει 3 concept cars και θυμίζει λίγο από το μέλλον. Πολύ δυνατό και το περίπτερο της Peugeot να είμαστε ειλικρινείς. Τα υπόλοιπα περίπτερα κλασσικά μία από τα ίδια.

ο 1.0 TSI είναι 3κλύλινδρος
Πάμε και στο «δικό» μας. Ναι μεν τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αναβάθμιση κυρίως στο ντεκόρ με οθόνες κλπ αλλά όλο τα ίδια και τα ιδια. Μικρές αλλαγές-πινελιές έπρεπε να γίνουν. Φυσικά σε ένα περιορισμένο χώρο δεν περιμένουμε θαύματα αλλά κάτι καναπέδες στην καβάτζα λες και καπνίζουμε στα κρυφά ή κάτι stand απαρχαιωμένα δεν αρμόζουν στην συνολική εικόνα με τον κλασσικό διάδρομο στη μέση ο οποίος έχει κουράσει. Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να δούμε λίγο φρεσκαδούρα. Όσον αφορά τα νέα μοντέλα, έχουμε την πανελλήνια παρουσίαση του kamiq. 3 kamiq σε διαφορετικά χρώματα και εκδόσεις αλλά περιμέναμε να δούμε κάτι το πιο super ουαου. Πολύ απλό για πανελλήνια παρουσίαση. Η παράδοση της Skoda στις εκθέσεις αυτοκινήτου σε όλα τα Ευρωπαϊκά σαλόνια είναι τα τραβάει τα βλέμματα, ας το μιμηθούμε. Τα υπόλοιπα μοντέλα είναι εκεί, ένα καφέ Kodiaq L&K, η νέα Superb FL, το karoq, 2 Scala, κι ένα fabia Monte Carlo. Όπως γράψαμε και στα social media του club θα περιμέναμε ένα - δυο κλικ παραπάνω την όλη εικόνα.

Διασχίζοντας την υπόλοιπη έκθεση προς την έξοδο εκτός από τα περίπτερα με τις διάφορες μάρκες μπορείς να δεις και περίπτερα με διάφορα αξεσουάρ αυτοκινήτου. Επίσης 3-4 καντίνες και διάφορους άλλους μικροπωλητές με προϊόντα άσχετα με το αυτοκίνητο. Λίγο πανηγύρι Τιθορέας και Τεγέας μας θύμισε η έξοδος.

Πριν μας κρίνετε όπως διαβάσατε εμείς πιο αυστηρή κρητική κάνουμε στους «δικούς» μας και μετά στους άλλους. Αυτό προς γνώση και συμμόρφωση σε όσους λένε ότι τους δικούς μας τους χαϊδεύουμε.

Ελπίζουμε του χρόνου να δούμε μια πραγματικά αναβαθμισμένη έκθεση.









































































































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi