05 Σεπτεμβρίου, 2021

NEA FABIA: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΦΤΗ ?

Ο τίτλος πιστεύουμε τα λέει όλα. Η 4η γενιά της fabia παρουσιάστηκε και ομολογουμένως πρόκειται για ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο. Όμως...για άλλη μια φορά η Skoda και πόσο μάλιστα η Fabia είναι η αδικημένη του VW Group καθώς δεν θα βγει σε φυσικό αέριο όπως το Polo και το Ibiza. 

Η προηγούμενη Fabia (αυτή που κυκλοφορεί σήμερα στην χώρα μας) δεν τα πήγε τόσο καλά σε πωλήσεις και κυρίως στην χώρα μας. Αιτία ήταν οι τιμές....και τα μηχανικά σύνολα, και ουσιαστικά ότι πωλήσεις, έγιναν ήταν σε εταιρείες leasing και Rent car στο μεγαλύτερο ποσοστό.

Το Citigo έχει σταματήσει να παράγεται πλέον σε βενζινοκινητήρες, το Roomster δεν παράγεται πλέον, και η αδικημένη Fabia δεν βγαίνει σε φυσικό αέριο ούτε σε έκδοση VRS. Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι τιμές οι οποίες δεν είναι ανταγωνιστικές και οι καταναλωτές γυρνούν την πλάτη στην Skoda (στα οχήματα αυτής της κατηγορίας).

Είναι γεγονός πως οι εκθέσεις και κυρίως της επαρχίας φυτοζωούν καθώς δεν μπορούν να πουλήσουν, όπως πούλαγαν κάποτε καθώς η επαρχία δεν έχει φυσικό αέριο και ο 1.6 TDI καταργήθηκε. Και είναι πολύ δύσκολο με την νοοτροπία των Ελλήνων να πουλήσεις ένα χιλιαράκι 17.000 ευρώ και πάνω. Φυσικά μιλάμε για μια αξιοπρεπή έκδοση. Kodiaq, Karoq, Superb, Octavia και Enyaq πλέον έχουν ξεφύγει στις τιμές και η προσιτή Skoda έχει χάσει πλέον την ταυτότητα της. 

Τελευταία ευκαιρία είναι η νέα Fabia...την αναμένουμε στην χώρα μας στα τέλη του έτους, και περίπου τότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές. Τον κώδωνα δεν τον κρούουμε μόνο εμείς, οι λάτρεις της Skoda. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα μυνήματα τα έχουν λάβει....


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi