01 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ SKODA KOSMOCAR - ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Σε οργανωτικές αλλαγές προχώρησε η Komocar. Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, μέχρι σήμερα Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Skoda, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Audi, Bentley και Διευθυντή Luxury Hire, παράλληλα με τη Διεύθυνση της Kosmoride. Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, ανέλαβε την Skoda στην μετά Βιαμάρ εποχή, με αρκετές δυσκολίες στην αγορά, λόγο της οικονομικής κρίσης της χώρας μας. 

Τα μέλη μας και η ομάδα διαχείρισης τον ευχαριστούμε,καθώς από την αρχή της γνωριμίας μας ήταν στο πλευρό μας - στην αγάπη που έχουμε για τα οχήματα Skoda και δεν ήταν λίγες οι φορές που κλήθηκε να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις ( παράπονα ) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τα ξεχωριστά event του club μας, με κορυφαίες στιγμές το Skoda Technical Event, και την Superb L&M 2.0 TDI DSG 190 ps, ότι πιο ωραίο οδηγικά έχουμε οδηγήσει μέχρι και σήμερα.

Καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Skoda αναλαμβάνει ο κ. Μάνος Δρακωτός ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, ενώ από το 2016 ήταν επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ, στη BMW Hellas. Σίγουρα η εποχή που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη για την αγορά, λόγο της πανδημίας και των οικονομικών επιπτώσεων της, δεν είναι και η καλύτερη αλλά πιστεύουμε πως γρήγορα θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Εμείς, τα μέλη και η ομάδα διαχείρισης του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος !



1 σχόλιο :

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω με ποια λογική δεν θα εισάγετε το grand coupe g-tec dsg7 παρά μόνο με το 6 ταχυτο.Θα χάσετε πωλήσεις.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΧΙ ΠΙΣΩ.Θα πρέπει να πάμε στην Τσεχία δηλαδή; Έχω στείλει σχετικό mail στη Skoda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi