04 Ιουλίου, 2020

ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ : ΚΑΝΤΕ ON/OFF ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ OCTAVIA 5


Όσοι είστε ιδιοκτήτες Octavia 5 ( όχι το FL ) για να ανοίξετε τον κλιματισμό γυρνάτε το μεσαίο κουμπί του κλιματισμού, αυτό που αυξομειώνουμε τις σκάλες. Πολλοί αναρωτόμαστε γιατί τα Golf έχουν κουμπί on/off και τα Octavia 5 όχι, αφού είναι ίδια ; Αν μάθετε ποτέ πείτε το κι σε εμάς...


Θα σας δείξουμε πως μπορούμε να κάνουμε το κουμπί του Octavia 5 να είναι με on/off. Είναι πολύ εύκολο αλλά θέλει προσοχή. Αν δεν το κατέχετε μην το επιχειρήσετε.



Βήμα βήμα ακολουθείστε προσεκτικά τις οδηγίες.

1: Mε ένα μαχαίρι βγάλτε το καπάκι του κουμπιού που είναι από τη μέση και πάνω. Δηλαδή το πάνω μισό καπάκι. Απαλά με ένα μαχαιράκι από τις δύο πλευρές (την δεξιά πλευρά σας την δείχνουμε με τα βελάκια). Το κουμπί βγαίνει συρταρωτά, προσοχή απαλές κινήσεις μην σπάσετε τα δοντάκια του κουμπιού.



2: Δείτε πολύ προσεκτικά το κουμπί, και πολύ προσεκτικά τις φωτογραφίες γιατί θα κόψουμε με ένα μαχαιράκι ένα μικρό πλαστικάκι- αυτάκι. Προσοχή το αυτάκι είναι πολύ μικρό.



 3: Mε ένα μαχαιράκι, νυχοκόπτη, ή κοφτερό χαρτοκόπτη ή κοφτάκη κόψτε το αυτάκι αυτό ακριβώς που σας δείξαμε στις παραπάνω φωτό. Προσοχή μην το κάνετε με πένσα ή πενσάκι γιατί θα σπάσει. Απλά κόψτε το, μην το λυγίσετε.



4: Κουμπώνουμε το κουμπί στη θέση του, και πλέον το κλιματιστικό ανοίγει και κλείνει με on/off.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi