23 Νοεμβρίου, 2019

ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΟΔΗΓΟΥ : FABIA, OCTAVIA, SUPERB, KODIAQ, KAROQ KAI RAPID


Σε μεγάλη ανάκληση προχωρά η Skoda για προβλήματα στον αερόσακο του οδηγού. Συγκεκριμένα για πιθανό ελάττωμα στο περίβλημα του αερόσακου του οδηγού. Ως αποτέλεσμα, ο αερόσακος μπορεί να μην λειτουργεί σωστά σε περίπτωση ατυχήματος, αυξάνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού.
Τα μοντέλα Skoda Fabia, Octavia, Superb Kodiaq, Karoq και Rapid που επηρεάζονται από αυτή την ανάκληση κατασκευάστηκαν μεταξύ
Ιανουαρίου και Αυγούστου 2018.
Κωδικός ανάκλησης Skoda: 69Y9
Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε αν και πόσα έχουν εισαχθεί λογικά επειδή είναι Safety Recall αν έχουν εισαχθεί και στην Ελλάδα θα έχουμε ενημέρωση.

Πηγή: Rapex Alert 47/2019 A12 / 1750/19

1η  δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου (skodaclub.com.gr) 23/11/2019 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club Πελοποννήσου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

KOΠΗ ΠΙΤΑΣ 2023 SKODA CLUB ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

on road to Peloponnese

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

NEW FABIA EVENT