29 Ιουνίου, 2019

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ KAROQ & ΤΟ FABIA - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ


Όπως λέει και ο τίτλος "σκούρα τα πράγματα για το Karoq και το fabia" στις πωλήσεις. Ο ανταγωνισμός μεγάλος και τα πράγματα έχουν ζορίσει. Το «αυτοκίνητο της Χρονιάς» όπως το ψήφισαν οι δημοσιογράφοι, έχει δυνατούς αντιπάλους στην κατηγορία του. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ για τον μήνα Μάιο, δεν είναι και η καλύτερη χρονιά του μέχρι στιγμής.
Σίγουρα δεν φταίει το karoq, μιας και είναι ένα SUV αντικαταστάτης του YETI, και πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πολύ όμορφο, σοβαρή σχεδίαση, και έχει πάνω ότι καινούργιο έχει να δείξει η Skoda. Οι πωλήσεις του Απριλίου ήταν 51 οχήματα, και του Μαΐου 95 οχήματα. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι στην Ελλάδα της κρίσης, πιο premium μάρκες έχουν πιο πολλές πωλήσεις....(τροφή για σκέψη σύμφωνα με τα στοιχεία)


Η νέα fabia, ένα πανέμορφο αμάξι, μην γελιόμαστε, κι αυτό στην κατηγορία του τα βρίσκει ζόρικα...Τον Μάιο πούλησε μόνο 58 οχήματα ενώ τον Απρίλιο πούλησε 176. Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους...Γιατί τόσο χαμηλά άραγε ; Τροφή για σκέψη...


Την κατάσταση σώζει το βαρύ πυροβολικό, η Octavia το Citigo, και το Kodiaq, το καθένα έχει δείξει διαχρονικά την αξία του, και ευτυχώς κρατάνε ακόμα.

\Πηγή: www.seaa.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi