13 Απριλίου, 2019

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ : SKODA, VW & SEAT



To VW Group ανακαλεί μοντέλα των Škoda, Seat και VW για ελαττώματα σε ατσάλινες ζάντες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αιφνίδιο πρόβλημα στεγανότητας και κλατάρισμα του λάστιχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ & ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ.

Εάν έχετε κάποιο πρόσφατο μοντέλο του Ομίλου Volkswagen με ατσάλινες ζάντες με τάσια, αυτό ίσως σας ενδιαφέρει. Στην Skoda και συγκεκριμένα στην Ελλάδα μιλάμε για τις απλές εκδόσεις Αctive και κάποιες Ambition. Ο γερμανικός όμιλος θα ανακαλέσει μοντέλα που φορούν ζάντες της αυστριακής προμηθεύτριας κατασκευάστριας εταιρείας Alcar Wheels.


Η Alcar Wheels κατασκεύασε ατσάλινες ζάντες που δεν ήταν απολύτως στεγανές στο επίπεδο της «σύνδεσής» τους με το λάστιχο. Το VW Group, το οποίο απλώς αναμεταδίδει πληροφορίες της Alcar Wheels, προειδοποιεί ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ξαφνικό κλατάρισμα ενός λάστιχου, ενώ το αυτοκίνητο κινείται, με συνέπεια την πιθανή απώλεια του ελέγχου του.

Ορισμένα από τα αυτοκίνητα που επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα είναι εξοπλισμένα με σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών. Αλλά η Alca εξηγεί ότι «δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι δεν θα δοθεί εγκαίρως προειδοποίηση στον οδηγό».

Για να μάθετε εάν το αυτοκίνητό σας επηρεάζεται, τα πράγματα είναι απλά: Αφαιρέστε το τάσι και σημειώστε την ημερομηνία κατασκευής, η οποία βρίσκεται στις πλευρικές αναγραφές. Εάν διαβάσετε «17/18» με την ένδειξη «7755», σημαίνει ότι το χείλος της ζάντας σας έχει κατασκευαστικό ελάττωμα. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε με το Customer Care της Skoda (Ελληνικής εισαγωγικής) για περαιτέρω οδηγίες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi