17 Οκτωβρίου, 2018

SCALA ? ΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ;;;


H Skoda ανακοίνωσε πως το όνομα του νέου της μικρού- μεσαίου μοντέλου που αναμένεται σε λιγότερο από ένα χρόνο και θα αντικαταστήσει το Rapid θα είναι το Scala. To οποίο στα λατινικά, από τα οποία προέρχεται, σημαίνει… σκάλα. Θα ανταγωνιστεί το Golf και το Focus...με αυτό το όνομα ;;;
Ταυτόχρονα το Scala θα είναι και το πρώτο μοντέλο της τσέχικης μάρκας που δεν θα έχει στο μέσο της πέμπτης πόρτας το λογότυπο αλλά ολογράφως τη λέξη SKODA.

Όπως έχουμε πει μια πρώτη εικόνα του νέου μοντέλου δίνει το πρωτότυπο Vision RS της έκθεσης στο Παρίσι, ενώ ήδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα και μια teaser εικόνα του. H γκάμα θα ξεκινά από τα 1.000 κυβικά του τρικύλινδρου TSI και θα υπάρχουν και κινητήρες diesel 1.600 κυβικών, ενώ η βάση θα είναι το μεταβλητό πλαίσιο MQB του ομίλου Volkswagen.
Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι χαβαλές και δούλεμα θα γίνεται στα φανάρια από τους άλλους οδηγούς...«μάστορα πιάσε τη σκάλα»,ή «φίλε πόσα σκαλιά είναι το εργαλείο» και πολλά άλλα ευτράπελα που δεν θέλουμε ούτε να τα σκεφτόμαστε. Κάνουμε έκκληση μην αφήσεται να εισαχθεί στην Ελλάδα με αυτό το όνομα. Καλύτερα να εισαχθεί με άλλο όνομα όπως έχει γίνει στο παρελθόν με το Estelle (στην Ελλάδα target) ή όπως γίνεται στην Κίνα με τα Octavia, Kodiaq κτλ που έχουν άλλες ονομασίες. Θα ξαναβγούν ανέκδοτα για τα Skoda όπως είχε γίνει στα 80s & 90s. Είναι κρίμα να χαντακωθεί ένα τόσο ωραίο αμάξι από ένα λάθος όνομα. (γνώμη μας).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi