02 Ιουλίου, 2018

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΥΕΤΙ - RAPID ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη ανάκληση μας κίνησε την περιέργια, και γι αυτό αποφασίσαμε να την δημοσιεύσουμε, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης οχήματος Yeti ή Rapid με ημερομηνία παραγωγής  από 23/9/2016 έως 1/11/2016 , να το ψάξει λίγο το θέμα. Η ανάκληση στα συγκεκριμένα μοντέλα, αφορά τις μπροστινές ζώνες ασφαλείας και συγκεκριμένα:


«Λόγω ελαττωματικής σύνδεσης, τμήματα των προεντατήρων των εμπρόσθιων ζωνών ασφαλέιας των εμπρόσθιων καθισμάτων, μπορεί να αποκολληθούν κατά την επέμβαση σε ένα ατύχημα και να εισέλθουν στο εσωτερικό του οχήματος, θέτοντας τους επιβάτες σε κίνδυνο τραυματισμού.»
Η ανάκληση αφορά τα οχήματα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 23/ 9/. 2016 έως 1/ 11/ 2016.


Η ανάκληση δημοσιεύτηκε 7/7/2017. Ωστόσο στην Ελλάδα το αντίστοιχο υπουργείο δεν έβγαλε κάποια σχετική ανακοίνωση όπως γίνεται συνήθως, παρόλο που η Ευρωπαϊκή ένωση λέει ότι τέτοια οχήματα υπάρχουν και στην Ελλάδα και μάλιστα στην κατηγορία Risk level το δίνει serious risk. Ίσως δεν είχαμε παραγγελίες για Yeti & rapid εκέινο το διάστημα ; ή δεν έγιναν ταξινομίσεις αυτών των δύο μοντελων γι αυτό δεν έβγαλε το υπουργείο κάτι σχετικό ; Ίσως. Εμείς καλού κακού γι αυτό δημοσιεύουμε την ανάκληση, προς ενημέρωση των φίλων ιδιοκτητών οχημάτων Skoda.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi