19 Ιουλίου, 2018

OCTAVIA TOUR (MK1) ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΩΤΑ


Το Οctavia tour (MK1 1996-2012) όλοι το γνωρίζουμε, εκατομμύρια Octavia πωλήθηκαν σε όλο τον πλανήτη.  Όλοι παραδέχονται ότι έχουν βγει σκυλιά. Παρόλο τα΄τα όπως όλα τα αμάξια έτσι κι αυτό το μοντέλο έχει τα αδύνατα σημεία του. Δύο θα αναφέρουμε.

Πολλοί ιδιοκτήτες της Octavia tour Facelift (2000 και μετά) με τα πλαστικά φανάρια, όχι τα γυάλινα, παρατήρησαν πως με την πάροδο των
χρόνων η απόδοση του φωτισμού έπεφτε. Ειδικά σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους έπρεπε να ανάψεις και τα φώτα ομίχλης για να δεις. Το ψάξαμε πολλοί, ψάξαμε τις γραμμές, την ένταση, τα πάντα όλα. Το πρόβλημα είναι στα φανάρια γιατί είναι πλαστικά και δεν έχουν καθρέφτες όπως τα παλαιού τύπου φανάρια. Η λύση πολύ απλή και οικονομική. Μην μπλέξετε με ενισχυτές φώτων κτλ, γιατί πολύ απλά θα πετάξετε άδικα χρήματα. Αν έχετε τις απλές λάμπες Η4 πολύ απλά αντικαταστήστε τες με πιο δυνατές αλλά επώνυμες Η4. Αν δεν σας φτάνει η ένταση (ειδικά αν κινείστε σε σκοτεινούς δρόμους) επιλέξτε να βάλετε Henon ή Led. Μην ψάχνετε για διαρροές κτλ....απλά βάλτε πιο δυνατές λάμπες.

Όσοι είναι κάτοχοι Octavia tour (MK1) σίγουρα τα μπροστινά τους φανάρια κάποια στιγμή δεν θα ανεβοκατέβαιναν, και θα σας είπαν μοτέρ. Μοτέρ υπάρχει γνήσιο και after market, ότι αντέχει η τσέπη του καθενός. Είναι εύκολο να τα αλάξετε και μόνοι σας, αρκεί να πιάνει το χέρι σας και φυσικά να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία (torx). 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi