09 Ιουνίου, 2017

ΤΕΛΟΣ ΤΟ CITIGO


Η Skoda αποφάσισε να βάλει τέλος στην παραγωγή του Citigo καθώς το μικρότερο μοντέλο της ανήκει σε μία κατηγορία η οποία δεν παρουσιάζει πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμπορικά, ενώ τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από αυτό θα πάνε στην εξέλιξη νέων crossover μοντέλων.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στο Motoring ο διευθυντής πωλήσεων της Skoda Peter Solc λέγοντας συγκεκριμένα πως «όταν βλέπουμε κάποιες κατηγορίες να πέφτουν τότε επικεντρωνόμαστε σε διαφορετικά μοντέλα. Η
κατηγορία του Citigo έχει φθίνουσα πορεία και για αυτό θα το σταματήσουμε το μοντέλο.».

Εκτός όμως από το Citigo, είπε πως και τα πλάνα της μάρκας για pick-up, το οποίο θα βασιζόταν στο Volkswagen Amarok, θα σταματήσουν αφού σύμφωνα με τον Solc «δεν αποτελεί προτεραιότητα για την μάρκα ένα τέτοιο μοντέλο αυτή τη στιγμή.».

Να υπενθυμίσουμε πως η Skoda έχει σταματήσει να βγάζει την έκδοση RS στην Fabia, δεν θα βγάλει νέο Roomster, τα pick up μοντέλα (1990-2000) σταμάτησαν να παράγονται, παρόλο που η ζήτηση τους ακόμα και σήμερα είναι μεγάλη (μισότονα) και τέλος το αίτημα της Skoda για Sport μοντέλο έχει πέσει στο κενό.

(πηγή:autogreeknews.gr)


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi