08 Μαΐου, 2017

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ KODIAQ: ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ


Το πολυαναμενώμενο Skoda Kodiaq ήρθε και στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκθέσεις της χώρας. Με τιμή που ξεκινά από τις 22.000 ευρώ σίγουρα οι ανταγωνιστές του θα τα βρουν σκούρα.
Λίγο πριν το μεγάλο μας event #Kodiaq tour (7 πόλεις - 7 συναντήσεις ) είχαμε την ευκαιρία, να κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία και ένα σύντομο test drive στην αντιπροσωπεία της Skoda Κοιλάκος.  Σίγουρα μετά το event το
οποίο θα ανακοινωθούν σύντομα οι ημερομηνίες, θα μπορούμε να μιλήσουμε με πιο πολλές λεπτομέρειες.

Οι πρώτες εντυπώσεις: Μοντέλο δοκιμής 2.0 TDI DSG

Σταθερό στο δρόμο, πολύ καλή ποιότητα κύλισης, αθόρυβο, ισχυρός και αξιόπιστος κινητήρας, δυνατά φρένα, πολύ καλά ρυθμισμένο το DSG. άνετη ανάρτηση, δεν περνάει τριγμούς στην καμπίνα.
Σαλόνι ευρύχωρο, πολύ άνετοι χώροι και πορτ παγκάζ, πολύ καλή πλευρική στήριξη καθισμάτων, και δεν κουράζουν, πλήρης ορατότητα από την θέση του οδηγού. Νέας σχεδίασης ταμπλό, ευρύχωρο ντουλαπάκι και τεμπέλης, σωστή εργονομία των διακοπτών και της κεντρικής οθόνης των multimedia και του κλιματιστικού.
Σε ανοιχτό δρόμο κινείται σταθερά και εντός πόλης (σε στενά ) μπαίνει άνετα, και παρκάρεις εύκολα κάτι το οποίο μας ενθουσίασε παρόλο που μιλάμε για όχημα SUV με μήκος 4,70.
Αυτά τα λίγα προς το παρών..έπεται και συνέχεια... 



































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi