23 Φεβρουαρίου, 2017

RAPID FACΕLIFT - ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ...


H Skoda αποκάλυψε την ανανεωμένη γενιά του Rapid και του Rapid Spaceback, τα οποία αποκτούν πιο φρέσκια εξωτερική εμφάνιση με μοντέρνα εμπρόσθια φώτα τα οποία για πρώτη φορά είναι bi-xenon, ενώ ενσωματώνουν και μια LED λωρίδα για τους προβολείς ημέρας, που ενεργοποιούνται-απενεργοποιούνται αυτόματα, ανάλογα με τις συνθήκες.

Ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας έχει διαφοροποιηθεί και πλέον ενσωματώνει νέους προβολείς ομίχλης, όπως αυτών της ανανεωμένης Octavia. Στο πίσω μέρος, ξεχωρίζουν τα ραφιναρισμένα φώτα με πιο σκούρο κρύσταλλο και ο ελαφρώς φρεσκαρισμένος προφυλακτήρας. Οι αλλαγές στην εμφάνιση του ανανεωμένου Rapid ολοκληρώνονται με τα νέα σχέδια ζαντών 15, 16 και 17 ιντσών, αλλά και με τη μεγαλύτερη επιφάνεια του γυαλιού στην πίσω πόρτα.
Στο εσωτερικό, τα ανανεωμένα Skoda Rapid και Rapid Spaceback έρχονται με επιμέρους αλλαγές όπως είναι οι καινούργιες επενδύσεις στις πόρτες, αλλά και τα επανασχεδιασμένα χειριστήρια του air condition, τα ανανεωμένα όργανα στον πίνακα οργάνων και οι νέοι αεραγωγοί. Αναβαθμισμένη είναι και η γκάμα των συστημάτων infotainment, με WLAN hotspot και 2 έξτρα USB θύρες στο πίσω μέρος.
Πολύ σημαντικές είναι οι αλλαγές στο πεδίο των κινητήρων, εκεί όπου τα μικρομεσαία Skoda για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμα με τον 1.000άρη TSI (turbo) κινητήρα βενζίνης του VW Group, που αντικαθιστά τον προηγούμενο 1.2 λίτρων TSI. Το μοτέρ αυτό θα έρθει σε δύο εκδόσεις, 95 και 110 ίππων, με κατανάλωση μόνο από 4,4 και 4,5 λτ./100 χλμ. αντίστοιχα.
Στη γκάμα υπάρχουν επίσης ο 1.400άρης TSI βενζινοκινητήρας των 125 ίππων, αλλά και δύο diesel, ο 3κύλινδρος 1.4 TDΙ των 90 ίππων και ο 4κύλινδρος 1.600άρης TDI με τα 116 άλογα. Η κατανάλωση στο diesel είναι 3,9 λτ./100 χλμ. για τον 1.400άρη και 4,1 λτ./100 χλμ. στο 1.6 TDI.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi