24 Ιανουαρίου, 2017

ΑΕΡΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ SKODA


Με την αλλαγή του εισαγωγέα οχημάτων Skoda στην Ελλάδα, ήταν σαφές πως θα γίνει ανανέωση και εκσυγχρονισμός του δικτύου σε όλη την Ελλάδα, με ορίζοντα τα δύο έτη. Ήδη στους πρώτους 7 μήνες αυτό έχει γίνει αισθητό με κάποιους από τους παλιούς αντιπροσώπους να αποσύρονται, και νέους να αναλαμβάνουν την πορεία της Skoda στη νέα εποχή, τόσο στην πώληση όσο και στο Service. Αθήνα,
Θεσσαλονίκη, Εύβοια, Μεσσηνία, Ηράκλειο Κρήτης, Αγρίνιο είναι μερικές από τις αλλαγές του δικτύου.
Η Skoda Karenta πλέον είναι σε 3 σημεία. Στην Αργυρούπολη, στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο Κρήτης, Στην Θεσσαλονίκη η Αρζουμανίδης Α.Ε.Β.Τ.Ε. στα Νέα Μουδανιά,εξουσιοδοτημένος επισκευαστής, ο Σταθόπουλος ΑΕ στην Χαλκίδα, εξουσιοδοτημένος επισκευαστής, Ο Κουτουμάνος στην Καλαμάτα, και σύντομα θα δούμε και άλλες αλλαγές. Όπως έχουμε πει πολλές φορές για να ενημερώνεστε που μπορείτε να βρείτε έναν αντιπρόσωπο Skoda στην περιοχή σας ή στον Νομό σας, να επισκέπτεστε το Site της Skoda.gr.
 Εκτός από την ανανέωση του δικτύου η Skoda στην Ελλάδα έχει βάλει στόχο και την σωστή εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού με όλα τα «νέα όπλα» και «εφόδια». και φυσικά μιλάμε για τι ERWIN. Ίσως θυμάστε που πολλές φορές λέγαμε για το Elsa Pro, τα DISS, on line σύνδεση με το εργοστάσιο κτλ, πράγματα που ήταν άγνωστα μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά στο δίκτυο του VW group αυτά τα έπαιζαν στα δάχτυλα. Η τεχνολογία έχει αλλάξει, τα αυτοκίνητα έχουν γίνει πολύ σύγχρονα και αν δεν ακολουθήσεις την εξέλιξη, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi