06 Οκτωβρίου, 2016

H NEA SUPERB ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..!!! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


H πολυαναμενώμενη νέα Skoda Superb βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στις εκθέσεις της Skoda.  Η ναυαρχίδα της Skoda πλέον είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Επισκεφθήκαμε το ολοκληρωμένο συγκρότημα Skoda Κοιλάκος στην Λ.Συγγρού 169 όπου εκεί μας περίμενε ο μετρ των νέων μοντέλων της Skoda και διευθυντής πωλήσεων Δημήτρης Κοιλάκος, για την πρώτη ξενάγηση μας στα άδυτα της νέας Superb !

H ναυαρχίδα της Skoda ανεβάζει κι άλλο το επίπεδο άνεσης, πολύ μεγάλο το εσωτερικό της, φιλοξενεί 5 άτομα πολύ άνετα. Νέες ταπετσαρίες, διζωνικός κλιματισμός και για τους πίσω επιβάτες, υφάσματα και δέρματα πολύς καλής ποιότητας συνθέτουν ένα εσωτερικό  απόλυτης χλιδής...ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, ηλεκτρικό χειρόφρενο, γλώσσα multimedia και καντράν στα Ελληνικά, GPS, θύρα USB, AUX είναι λίγες από τις ανέσεις που προσφέρει η νέα Superb. O χώρος των αποσκευών τεράστιος...πάνω από 600 λίτρα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, το κάνουν ένα από τα μεγαλύτερα στο χώρο των αποσκευών στην κατηγορία του.
Εξωτερικά οι νέοι περιστρεφόμενοι προβολείς μπροστά, σε συνδυασμό με την επιβλητική μάσκα κλέβουν τις εντυπώσεις ενώ τα πίσω φώτα led σε συνδυασμό με την φοβερή σχεδίαση το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό. Τα νέα χρώματα της skoda εντυπωσιακά. Ειδικά αυτό το μπλε σκούρο συνδυάζει χλιδή και sport εμφάνιση.
Οι κινητήρες ξεκινούν από τα 1.4 TSI 150 hp και από 1.6 ΤDI 120 hp και φθάνουν μέχρι τα 2.0 TDI 190 hp.
Οι τιμές ξεκινούν από τ; 24.900 ευρώ για το TSI και από τα 25.900 για το TDI. με μηχανικό κιβώτιο. Μπορείτε να επιλέξετε και το 7αρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG
Αυτά τα λίγα για αρχή..και έπεται και συνέχεια...!!!





































































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi