23 Ιουλίου, 2016

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΤΗΣ SKODA  ΣΤΟΝ ΠΑΡΙ ΠΟΝΤΙΚΑΣήμερα (Σαββάτο 23/7/2016) στο πρώτο πρόγραμμα - EΡΤ στους 91,6 και στους 105,8 στις 13.00 στην εκπομπή ΑUTO CLUB με τον έγκριτο δημοσιογράφο Πάρι Πόντικα ήταν καλεσμένος ο επικεφαλής της Skoda στην Ελλάδα, Αντρέας Χαλμπές.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έθεσε πολλά και καίρια ερωτήματα για το παρών και το μέλλον της Skoda στην Ελλάδα, και μετέφερε και ένα ερώτημα μας προς τον κ.Χαλμπέ.

 Η ερώτηση μας
" πια θα είναι η στρατηγική στο κομμάτι του after sales, πότε θα ανακοινωθούν οι τιμές των service, και αν θα υπάρξουν οικονομικά πακέτα για τα παλαιότερα μοντέλα skoda"

η απάντηση
"πήραμε της τιμές στα ανταλλακτικά είδαμε ότι σε πολλά από αυτά οι τιμές μένουν σε αυτά ίδιες ενώ σε άλλα τις διορθώσαμε προς τα κάτω. Θα δημιουργηθούν πακέτα service αλλά για αυτό θα πρέπει θα χρειαστούν λίγοι μήνες, οι τιμοκατάλογοι για τα service υπάρχουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία"

Τα νέα που βγήκαν από την συνέντευξη:

Υπάρχει πλήρη κάλυψη και διαθεσιμότητα σε όλα τα ανταλλακτικά στο 96%, έχουν γεμίσει οι αποθήκες, οπότε υπάρχει αυθημερόν ανταπόκριση για ότι ανταλλακτικό χρειαστεί σε όλα τα μοντέλα.

Θα γίνει επαναλανσάρισμα του rapid spaceback γιατί δεν περπάτησε πολύ στην Ελλάδα και είναι ένα μοντέλο με πολλές δυνατότητες και χρήσεις. ( αναμένεται να γίνει facelift σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες το 2017)

Όλες οι εκθέσεις της χώρας θα ανανεωθούν, με τα νέα χρώματα και σήματα της Skoda. Η Ελλάδα είναι από τις τελευταίες χώρες που δεν έχει κάνει ανανέωσει και είναι γεγονός πως οι εκθέσεις ακόμα έχουν τα παλιά σήματα.

Το Σεπτέμβρη θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η Fabia 1.4 TDI και από τον Οκτώβρη η νέα Superb.

Όσον αφορά το νέο SUV Kodiaq...Μπαίνει στην γραμμή παραγωγής τον Ιανουάριο του 2017, Φεβρουάριο θα είναι τα πρώτα κομμάτια στην Ελλάδα.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi