20 Ιουλίου, 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΝΕΑ OCTAVIA FACE LIFT


Σας αποκαλύπτουμε πρώτοι και επίσημα πως θα είναι η νέα Οctavia face lift που θα παρουσιαστεί το 2017. Η Skoda με ένα μπαράζ ανανεώσεων σε όλα της τα μοντέλα αλλά και με νέες παρουσιάσεις μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στον ανταγωνισμό. Όπως πρώτοι είχαμε αποκαλύψει πριν έναν χρόνο πως θα είναι το νέο Kodiaq, (ότι θα μοιάζει με το Range Rover) έτσι και τώρα σας αποκαλύπτουμε πρώτοι
επίσημα πως θα είναι η νέα Οctavia, όπως μας την περιέγραψαν οι δικοί μας που την είδαν από κοντά ! Δυστυχώς δεν επιτρεπόταν να έχουμε μαζί μας κινητά και έτσι δεν μπορέσαμε να έχουμε αποκλειστικές φωτό.
Η νέα Οctavia αλλάζει εντελώς μούτρα. Τα φανάρια θα είναι διπλά, με διαχωριστικό στην μέση, πιο φαρδιά μάσκα, και εντελώς νέους προφυλακτήρες. Ο εμπρός προφυλακτήρας θα έχει μια πινελιά από την τωρινή RS, το ίδιο και ο πίσω προφυλακτήρας. Νέες ζάντες αλουμινίου και οι νέοι κινητήρες του VW group θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην νέα Octavia.Ωστόσο την παράσταση θα κλέψει η νέα RS. ειδικά ο νέος εμπρός προφυλακτήρας θα κλέψει την παράσταση αφού κατ ενθουσίασε όσους την είδαν, που πλέον μιλάμε για την πιο ελκυστική Octavia VRS που θα βγει ποτέ. Η χαρακτηριστική πλάγια ρήγα δίπλα στον προβολέα αλλάζει και γίνεται λίγο οβάλ, κάνοντας την να μοιάζει πιο αγριεμένη από ποτέ. Πιο δυνατή από την προηγούμενη θα φορέσει κι αυτή τα νέα μηχανικά σύνολα, με νέους διαχύτες πίσω επανασχεδιασμένες ζάντες. Στο εσωτερικό και η συμβατική Octavia και η RS θα έχουν μικρές "νέες επεμβάσεις" αλλά η Skoda πιο πολύ επενδύει στις νέες τεχνολογίες μιας και το brand στηρίζεται στο simply clever και στην άνεση των επιβατών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi