12 Ιουλίου, 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ


Έχει περάσει πλέον ένας μήνας από την αλλαγή του εισαγωγέα/αποκλειστικού αντιπροσώπου οχημάτων Skoda στην Ελλάδα.  Την Πέμπτη 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη παρουσίαση της «νέας» Skoda που από την 1η Ιουνίου βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Kosmocar. Πρώτη εμφάνιση και για τα νέα της στελέχη.

Ωστόσο αλλαγές στο δίκτυο πανελλαδικά έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα με το κεντρικό site της Skoda, Ν.Μεσσηνίας, Ν.Ηλείας, Ν.Αρκαδίας, Ν.Λακωνίας, Ηγουμενίτσα, Αγρίνιο, Κατερίνη, Μυτιλήνη έχουν μείνει χωρίς εξουσιοδοτημένους εμπόρους και επισκευαστές οχημάτων Skoda. Να υπενθυμίσουμε πως όσοι δεν είναι αντιπρόσωποι δεν μπορούν να περάσουν εγγυήσεις, να έχουν on line σύστημα, και πολλά άλλα...Γι αυτό σας συνιστούμε ειδικά όσοι είστε στην εγγύηση να κοιτάτε τακτικά το site της Skoda και να ενημερώνεστε για τους επίσημους αντιπροσώπους του δικτύου οχημάτων Skoda.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΔΩ

Ο στόχος για αρχή της νέας εποχής της Skoda είναι να γίνει αναβάθμιση των εκθέσεων, και σίγουρα από το φθινόπωρο θα δούμε τις αλλαγές. Εμείς συστήνουμε μαζί με τις εκθέσεις να δώσουν βάση και στα συνεργεία. Εκεί «πονάει».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi