31 Μαΐου, 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ 


Η Βιαμάρ αε ήταν για 37 χρόνια ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα. Όλοι εμείς, τα μέλη, οι φίλοι και οι αναγνώστες του Skoda Club Πελοποννήσου (skodaclub.com.gr) θέλουμε ειλικρινά και από καρδιάς να ευχαριστήσουμε την Βιαμάρ αε και το προσωπικό της, και όλους τους αντιπροσώπους του δικτύου πανελλαδικά για όσα κάνατε για εμάς.

Πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε, σε ότι ζητήσαμε, καταφέρνοντας να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και να χαρίσουμε στους φίλους, στα μέλη και σε όλους εμάς που έχουμε «τρέλα» με τα Skoda, στιγμές μοναδικές, στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας.
Τι να πρωτοθυμηθούμε, ανάμεσα σε όλα τα event σίγουρα και αναμφισβήτητα η κορυφαία στιγμή ήταν η δοκιμή της νέας Octavia VRS, ένα όνειρο άπιαστο για πολλούς φίλους και φανατικούς της Skoda, κι όμως έγινε πραγματικότητα χάρις εσάς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως:

Tον Πάνο Πανόπουλο Δ/ντή Marketing & Δημ. Σχέσεων, και όλους στο τμήμα αυτό. Η βοήθεια σας ήταν πολύτιμη για εμάς.

Τον Χρήστο Αλεξανδρόπουλο Δ/ντή εξυπηρέτησης πελατών /Customer care, για την συμβολή του, και για την άριστη εξυπηρέτηση στα μέλη και τους φίλους μας.

Τον Παναγιώτη Λύσσαρη προϊστάμενο του συνεργείου της Βιαμαρ και όλους τους τεχνικούς.  Πάντα πρόθυμος να μας εξηγήσει με απλά και κατανοητά λόγια είτε για βλάβες είτε για τεχνικές ερωτήσεις.




Εκ μέρους των μελών, των φίλων και των διαχειριστών του Skoda Club Πελοποννήσου, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.

Καλή τύχη σε όλους

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi