16 Μαρτίου, 2016

AΠΟ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΚΟSMOCAR O NEOΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ SKODA- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Όπως πρώτοι είχαμε αποκαλύψει η αλλαγή του εισαγωγέα θα γίνει στις 31/5/2016, ένα χρόνο νωρίτερα από ότι είχε ανακοινωθεί αρχικά. Σύμφωνα με πηγές μας αλλά και με πρόσφατα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας από την 1η Ιουνίου η Kosmocar θα είναι ο νέος επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα.

Ειδικότερα πρόσφατα η Βιαμάρ, αποκλειστικός εισαγωγέας της Skoda στην Ελλάδα, κάλεσε ολόκληρο το εξουσιοδοτημένο δίκτυο να υπογράψουν έγγραφο σύμφωνα με το οποίο θα συνεχίσουν να είναι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Skoda στον νέο εισαγωγέα με τους ίδιους όρους που ίσχυαν. 'Ήδη οι περισσότεροι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι έχουν υπογράψει τη συμφωνία και αναμένουν οδηγίες από την Kosmocar για το νέο πλαίσιο συνεργασίας μαζί τους.
Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Kosmocar προωθεί την αλλαγή στις πινακίδες των καταστημάτων ενώ αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στα καταστήματα αλλά και σε τεχνικό επίπεδο. Να υπενθυμίσουμε πως η συνεργασία μεταξύ Skoda και Βιαμάρ θα ίσχυε μέχρι τις 30 Μαΐου 2017 ωστόσο είναι συνηθισμένο όταν υπάρχει καταγγελία να πραγματοποιείται γρηγορότερα η επιλογή του νέου εισαγωγέα από το εργοστάσιο.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ;

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές μας τίποτα δεν αλλάζει. Οι αντιπρόσωποι θα παραμείνουν οι ίδιοι για τουλάχιστον ένα χρόνο, μέχρι τον Μάιο του 2017 δηλαδή. Από κει και πέρα είναι θέμα του εισαγωγέα και του επιχειρηματία αν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους κτλ...
Είναι αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή όταν ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» Βιαμάρ - Skoda, ότι εμείς οι πελάτες δεν θα καταλάβουμε την διαφορά. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα, Παρασκευή κλείνει η Βιαμάρ, Δευτέρα συνεχίζει ο νέος εισαγωγέας.

 (πηγή:enikonomia.gr,ixauto.gr)

1 σχόλιο :

  1. Το κατάστημα που αγορασα το δικό μου Octavia ,το 2010 πάντως έκλεισε και οι υπάλληλοι άνεργοι. Ανατολική Θεσσαλονίκη.Κάτι καταλάβαμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi