09 Φεβρουαρίου, 2016

ΣΚΑΝΕ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ 


Μπορεί να είμαστε ένα site το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν τα οχήματα Skoda αυτό όμως δεν σημαίνει πως αφουγκραζόμαστε την αγορά.
Πριν δυο χρόνια η Mazda στην Ελλάδα βάρεσε κανόνι, και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί νέος εισαγωγέας για την εισαγωγή και αντιπροσώπευση της στην Ελλάδα.
Πριν λίγες μέρες ακούστηκε και το νέο κανόνι στην αγορά που λέγεται Hyundai και Κia.  Δεσμευμένα για χρέη από τις 20 Δεκεμβρίου παραμένουν στο Τελωνείο Αθηνών περίπου 150 καινούρια αυτοκίνητα ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας αξίας 2 εκατ. ευρώ από τράπεζα αλλά και εταιρεία Logistics. Ο λόγος για τον αποκλειστικό εισαγωγέα των αυτοκινήτων Hyundai και Κia στην Ελλάδα ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της κάθετης πτώσης των πωλήσεων αλλά και της έλλειψης ρευστότητας από τις τράπεζες με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Πάμε και στα δικά μας...

Είναι γεγονός πως και στην εισαγωγική εταιρία της Skoda στην Ελλάδα οι αλλαγές έρχονται πολύ νωρίτερα απ ότι είχε ανακοινωθεί. Σύμφωνα με ασφαλής πηγές μας η αντιπροσώπευση των οχημάτων Skoda από την εισαγωγική εταιρία Βιαμάρ θα ισχύει μέχρι τις 31/5/2016. Όσον αφορά τον νέο εισαγωγέα και αντιπρόσωπο αυτό είναι κοινό μυστικό, και όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι. Οι φήμες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μάλλον ευσταθούν. Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο τέλος του 2015, οι φήμες για πρόωρη διακοπή της συνεργασίας της Skoda με την Βιαμάρ κορυφώθηκαν, όταν πηγές ανέφεραν ότι άνθρωποι της Kosmocar (αντιπροσωπεία των εμπορικών σημάτων Audi, Bentley, VW και Ducati του ομίλου VW στην Ελλάδα), αναζητούσαν χώρο στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου Αττικής, για την στέγαση των γραφείων του διοικητικού προσωπικού του νέου επιχειρηματικού βραχίονα της εταιρίας, που θα χειριστεί το εμπορικό σήμα Skoda στην Ελληνική αγορά. Μάλιστα, άλλες πηγές ανέφεραν ότι τον νέο αυτόν επιχειρηματικό βραχίονα θα διευθύνει ο κ. Διονύσης Μπατιστάτος, εμπορικός διευθυντής της Kosmocar για τη μάρκα VW, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.

Σίγουρα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε για άλλη μια φορά είναι πως ότι είναι να γίνει ας γίνει γρήγορα....

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi