08 Ιανουαρίου, 2016

Η LASCARIS FOUNDATION ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟY ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ - ΝΙΚΟY ΖΑΚΧΑΙΟY ME TO FABIA R5


H συνέχεια, όπως και η διεύρυνση της χορηγικής στήριξης του Lascaris foundation στον Λάμπρο Αθανασούλα αποτελεί γεγονός και πλέον ο Έλληνας οδηγός με τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του σε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσα στο 2016.

Χάρη σε αυτήν τη χορηγία, ο Λάμπρος Αθανασούλας, με συνοδηγό το Νίκο Ζακχαίο, θα συμμετάσχει επιλεκτικά σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεκινώντας με το 84ο Rally Monte Carlo, τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC), που είναι προγραμματισμένος για τις 18-24 Ιανουαρίου.
Το ελληνικό πλήρωμα, με το νούμερο 47 στις πόρτες, θα βρεθεί στον ιδιαίτερο από πλευράς συνθηκών αγώνα του Πριγκιπάτου του Μονακό με το γνώριμο πλέον, από την κατάκτηση της 3ης θέσης στο SeaJets Acropolis Rally of Greece 2015, Škoda Fabia R5 της Motorsport Italia, στο πλαίσιο της κατηγορίας WRC2 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 90 πληρώματα συνολικά, ενώ στην κατηγορία WRC2 θα συναγωνιστούν 16 πληρώματα από 10 διαφορετικές χώρες.
Το πρόγραμμα των αγώνων που θα συμμετάσχει το πλήρωμα είναι υπό διαμόρφωση και θα ανακοινωθεί σύντομα.
Η συμμετοχή τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και έχει δηλωθεί στο WRC2, με δικαίωμα συγκομιδής βαθμών.
Χορηγός της προσπάθειας είναι το Lascaris Foundation, που έχει δώσει και το όνομά του στην ομάδα, την Lascaris Foundation Team Greece, ενώ χορηγός επικοινωνίας της όλης προσπάθειας είναι το περιοδικό 4Troxoi.
Λάμπρος Αθανασούλας: “Η ανανέωση της ευγενικής χορηγίας του Lascaris Foundation, εν μέσω ενός δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος στην χώρα μας, αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμάς. Μετά την επιτυχία μας στο Ράλλυ Ακρόπολις ήμασταν σε συνεχείς συζητήσεις με το ίδρυμα, με στόχο να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα αγώνων εντός του διαθέσιμου προϋπολογισμού, που θα προέβαλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ελλάδα. Έχουμε ήδη καταλήξει στο Μόντε Κάρλο και μένει να επιβεβαιωθούν ακόμα κάποιοι αγώνες στη συνέχεια.
Το Μόντε Κάρλο είναι ένας αγώνας θρύλος. Μαζί με το Ακρόπολις, τη Φιλανδία και το Ράλλυ Μ. Βρετανίας είναι οι αγώνες όπου κάθε οδηγός θέλει να αγωνιστεί. Στόχος μας είναι κατά κύριο λόγο να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις ειδικές συνθήκες του αγώνα (χιόνι, πάγος, βρεγμένη άσφαλτος) και φυσικά να καταφέρουμε να φτάσουμε στον τερματισμό, κάτι που από μόνο του θα αποτελέσει επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, ο Νίκος και εγώ θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi